Trump durmuyor! Bir tehdit daha

ABD Başkanı Donald Trump, Rus S-400 füze savunma sistemi satın alan Hindistan'ı hedef alan bir açıklama yaptı ve Hindistan'ın çok yakında Washington'ın tavrını öğreneceğini söyledi.

Trump durmuyor! Bir tehdit daha
Trump durmuyor! Bir tehdit daha
GİRİŞ 11.10.2018 11:19 GÜNCELLEME 11.10.2018 12:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Hindistan ziyaretinde Hindistan ve Rusya arasında S-400füze savunma sistemi anlaşmasını imzalamıştı. Anlaşmaya imza atan Hindistan, ABD yaptırımlarının yeni hedefi haline geldi.

ABD'nin Hindistan'a karşı tavrının ne olacağı sorulan Donald Trump, "Hindistan görecek. Siz de sandığınızdan daha erken göreceksiniz" cevabıyla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

 

 

Hindistan Kara Kuvvetleri Komutanı Bipin Rawat, New Indian Express'e verdiği demecinde, Hindistan hükümetinin S-400 anlaşması nedeniyle ABD'nin yaptırım uygulayabileceğinin farkında olduğunu ancak Yeni Delhi'nin bağımsız bir politika izlediğini ifade etmişti.

Geçtiğimiz hafta Rusya ile Hindistan Yeni Delhi'ye S-400 sistemlerinin tedariki için sözleşme imzaladı. 5.4 milyar dolar değerinde olduğu belirtilen anlaşma, Hindistan'a 5 adet S-400 bataryası gönderilmesini öngörüyor.

YORUMLAR 11
  • vanga 5 yıl önce Şikayet Et
    hindistan o füzeleri pakistan için alıyor.umarım almazlar
    Cevapla
  • İnanan 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de eli boş durmamalı S-400 bize yetmez biz Türk yapımı Hisar hava savunma füzelerin seri üretimine başlanmalı acil olarak. Çünkü Rus sisteminden 2 adet alacağız bize ancak 10 sistem gerekir. Onun için Kendi füzelerimiz gerekiyor
    Cevapla
  • Iskender 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni ilgilendirmez tramp hadı başka kapıya sizler artık demode oldunuz
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kafirlere karşı sesiniz çıkmıyor..israile havla...abd çöküşte artık dünyayı sömüremeyecek hakimiyetini kaybediyor.zalim alçak elinden geleni ardına koyma...pkk ya silah verirken iyi demi.insaallah o silahlar birgün size döner...ozamanda biz sadece izlerizzzzz
    Cevapla
  • Fatih 43 5 yıl önce Şikayet Et
    Hindistan NATO üyesi değil birşey değil ABD’ye ne oluyor? Hayır NATO’ya üye bile olsa kimden isterse ondan alır adamlar kardeşim. S-400 alan ülkelere havadan saldırı yapamayacaklar ya ondan böyle kudurup duruyorlar. ABD aynı mafya gibi davranıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu