El Cezire: Kaşıkçı'nın nerede öldürüldüğü belli

El-Cezire, Cemal Kaşıkçı'nın Konsolosluk'ta nerede öldürüldüğü tespit edildiğini duyurdu.

El Cezire: Kaşıkçı'nın nerede öldürüldüğü belli
El Cezire: Kaşıkçı'nın nerede öldürüldüğü belli
GİRİŞ 19.10.2018 16:46 GÜNCELLEME 19.10.2018 16:46
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

El-Cezire haber kanalı canlı yayına geçerek Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili yeni detaylar öne sürdü.

Ses kayıtlarına ve arama çalışmalarında bulunan delillere dayanarak Cemal Kaşıkçı'nın Konsolosluğa girer girmez birkaç kişinin saldırısına uğrayarak öldürüldüğü iddia edildi.

Kanalın iddiasına göre, Türk güvenlik güçleri, "Kaşıkçı içeriye girdikten sonra Suudi infaz timi gazetecinin üzerine atladı ve Kaşıkçı'yı zorla üst kata taşıdılar" dedi.

Kaşıkçı'yı doğrudan Konsolos Uteybi'nin odasına götüren infaz timi burada Kaşıkçı'ya herhangi bir sorgu uygulamadan doğrudan öldürdü.

Öldürüldüğü odada her şeyin hazır olduğunu iddia eden El-Cezire, "Türk yetkililer Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nerede öldürüldüğünü biliyoruz dedi. Suudi otopsi uzmanı cesedi parçaladı" dedi.

 

El-Cezire'nin haberinde geçen ve Türk kaynağa dayandırılan ifadeler şöyle:

"Adli tıp uzmanı cerrah Salah Tabiki Kaşıkçı'nın cesedini 15 dakikada parçaladı. Konsolosluk binasına giren Türk yetkililere girmeden önce cinayet anına ilişkin ses kaydı dinletildi. Türk ekipleri arama ve araştırmalarını buna göre yaptılar."

YORUMLAR 17
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim ülkemde böyle terbiyesizliğe nasıl cüret ederler.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah büyüktür.O her şeyin hesabını sorar
    Cevapla
  • Tao 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd,israil,ingiltere,fransa,almanya 5 hisse olmuşlar sanki
    Cevapla
  • Memmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok manidar ABD başkanı turup biz olmazsak o koltukda oturamazsın sizi biz koruyoruz dedikden sonra oldu bu olay ve salman koltuğundan oldu hatta ülkesi bile sallanmaya başladı mesaj net anlayana.abd köpekleri işin içinde bence.dünyaya yine mesaj veriyorlar siyonis kanemiciler.
    Cevapla
  • cerrah 5 yıl önce Şikayet Et
    bende bir polis yetkilisiyim ama kendi milli basınım varken yabancı basınla neden bilgi paylaşayım ayrıca hiçbir yetkili iç işleri bakanımız yada sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı olmadan bilgi veremez, gerekli görürlerse onlar açıklama yapar, bu dış basın ya bu bilgileri hep sıkıyor yada birileri bizden önce tahkikat ile ilgili bilgileri dışarı gönderiyor bence de araştırmaya değer bir konu arap basını, avrupa basını, abd basını habire yazıyor bizimkilerde onların haberini haber yapıyor, haberciliğinde cılkı çıktı ta aslında onun için ayrı bir makale yazmak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı