Abluka altındaki Gazze Şeridi sınırına onlarca tank, zırhlı araç ve çok sayıda asker konuşlandırıldı. İsrail medyasında yer alan haberlere göre ise, İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Gazze'ye saldırı yapılacağını duyurdu.

İsrail Ordusu, bugün 30'uncu haftasına giren "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterileri öncesi abluka altındaki Gazze Şeridi sınırına büyük askeri yığınak yaptı. İsrail basınında yer alan haberlere göre, abluka altındaki Gazze Şeridi sınırına onlarca tank, zırhlı araç ve çok sayıda asker sevk edildi.

İsrail Kamu Yayın Kuruluşu (KAN) da İsrail ordusunun sınırda büyük bir askeri yığınak yaptığına dikkati çekerek, "İsrail ordusunun sınırdaki şiddet olaylarına cevabının doğasının, zırhlı, mühendislik araçları ve topçu güçlerini Gazze çevresinde konuşlandırmasıyla değişmesi bekleniyor" ifadelerini kullandı.

"GAZZE'YE SALDIRACAĞIZ"

İsrail medyasının önemli gazetelerinden Times of Israel'de yer alan açıklamalara göre ise, İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Gazze'ye kısa sürede saldıracaklarını açıkladı.

NETANYAHU DA TEHDİT ETMİŞTİ

İsrail Başbakanı Netanyahu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nden yapıldığı iddia edilen roket saldırılarına son verilmemesi halinde "büyük bir güç" kullanacaklarını söyleyerek yine Hamas'ı tehdit etti.

Yorumlar 56 Yorum Var
  • KOCAUSTA 23.10.2018 17:31
    ALLAH fılıstınlı kardeşlerımıze yardım etsın
  • KOCAUSTA 23.10.2018 16:25
    ALLAH FILISTINLI kardeşlerımıze yardım etsın yoksa ışlerı zor cünkü ıslam topluluklarından fayda yok bızler hala ışın vahametını kavrama şuruna varamadık ALLAH bızlereşugur nasıp etsın
  • MEHMET02 22.10.2018 12:48
    Gönülü
  • Uğur 20.10.2018 19:48
    biz SÖZDE MÜSLÜMANLAR var oldukça dünyaya huzur gelmeyecek. Öncelikle inancımıza dönmemiz lazım. Yaşadığımız gibi inanmaktan vazgeçmeliyiz. Namazdan Cihattan Hakk'tan habersiz zavallı MÜSLÜMANCIKlarız biz...
  • Misafir 20.10.2018 15:35
    Herhalde İsraillilerin yok olma zamanı geldi kuyularını son sürat kazıyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle