Reuters'tan bomba iddia:Türkler işi bitirmek üzere

Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı'yla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Reuters, Türk polisinin Kaşıkçı'nın cesedini bulmaya yakın olduğunu duyurdu. Polisler Yalova ve Belgrad Ormanı'nda arama yapıyor, Belgrad Ormanı'ndaki güvenlik kamerası kayıtları inceleniyor.

Reuters'tan bomba iddia:Türkler işi bitirmek üzere
Reuters'tan bomba iddia:Türkler işi bitirmek üzere
GİRİŞ 20.10.2018 15:02 GÜNCELLEME 20.10.2018 15:02
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İngiliz haber ajansı Reuters'a açıklama yapan bir Türk yetkili, Cemal Kaşıkçı'nın bedeninin akıbetini öğrenmeye çok yaklaştıklarını belirtti. Yapılan açıklamada Yalova ve Belgrad Ormanı'nda polislerin araştırma yaptığı ve bölgedeki kamera kayıtlarının incelendiği duyuruldu.

Kaşıkçı olayını araştıran polislerin ayrıca Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na giriş çıkış yapan tüm araçların kaydını incelediği ve Kaşıkçı'nın DNA örneklerinin Türkiye'den temin edildiği ve şu an için bu konuda Suudi Arabistan'a başvurulmasına ihtiyaç olmadığı ifade edildi.

 

 

YORUMLAR 22
  • Töriş 5 yıl önce Şikayet Et
    Plan hazırdı ama nişanlı işi bozdu. Nişanlı olmasaydı,Kaşıkçının elbiselerini giyip dışarıya çıkan kişiyi yutturacaklardı ve Türkler öldürdü diye yaygaraya batı ve B.Şeytan hazırdı.
    Cevapla
  • Aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Geliyorlar işi bitirip birde İstanbul'un ortasına görmüyorlar,ne hale geldi, istihbarat nerede Suriye'de a....
    Cevapla
  • Satarlar 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk polisi değil Erdoğan'ın başarısı
    Cevapla
  • NE ALAKA 5 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    LAİLA diskoda çoğunlukla Arap turistleri vurarak Türkiye ile Arapların arasını açmaya çalışan ÜST Aklın yeni oyunu bu. ABD bir taraftan; Sunni IŞID ve İŞİD’in sadece Şİİ İran’ı hedef alması sonucu “SUNNİ-Şİİ” savaşı çıkarmaya çalışırken,diğer taraftan Türkiye-İran yakınlaşmasından çekinmesi ve ABD güdümünden kurtulmaya çabalarsa “hilafet merkezi İSTANBUL’da” SUUDLARIN Türkiyeye yaklaşmasını önlemek için gazeteciyi Türkiyede öldürüp SUUDLARLA,TÜRKİYE arasına attığı bir nifak tohumu bu..
    Cevapla
  • Baygül 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk polisi çok iyi bir iş başardı ama inşallah masada kayıp etmeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum