Kaşıkçı'nın gizemi sürüyor! Bir korkunç iddia daha

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda boğularak öldürüldüğü iddia edildi.

Kaşıkçı'nın gizemi sürüyor! Bir korkunç iddia daha
Kaşıkçı'nın gizemi sürüyor! Bir korkunç iddia daha
GİRİŞ 20.10.2018 16:28 GÜNCELLEME 20.10.2018 17:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Amerikan CNN televizyonuna konuşan Suudi Arabistan Kraliyet Divanı'na yakın bir kaynak, Suudilerin Kaşıkçı'nın boğulma suretiyle hayatını kaybettiği sonucuna vardığını söyledi.

Haberde bununla birlikte Kaşıkçı'nın ölüm nedenine ilişkin henüz herhangi bir delil sunulmadığı belirtildi.

 

 

Suudi Arabistan yönetimi, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın "konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucunda öldüğünü" itiraf etmiş, ancak ölümünün nasıl gerçekleştiğine dair herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Suudi Arabistan Başsavcılığının dosya hakkındaki soruşturmayı sürdürdüğü ve olayla ilişkili 18 Suudi Arabistan vatandaşının gözaltına alındığı aktarılmıştı.

YORUMLAR 7
  • PAYİTAHT 5 yıl önce Şikayet Et
    Alllah rahmet eylesin. Öyle veya böyle kim ne derse desin Suudi Arabistan bir yerlerden Güç alarak TÜRKİYE YE oparasyon çekti. Adam taaaaa oradan gelip bizim ülkemizde Hiç bir şeyin umrunda olmadığını ispatladı.
    Cevapla
  • fusuy lubkam 5 yıl önce Şikayet Et
    Öldürülen ajan abd, Suudi ve Türkiye vatandaşı. İyi bir Türkiye seveni ve hayranı. Dünyaya ajanı büyük gösteren ABD. Böyle yapıyor ki Suudi devletini dünyaya karşı korumuş, kollamış olacak. Dolayısıyla Suud yetkililerine denilecekki : biz sizi koruduk. Siz de benim şu kadar askerimin masrafını çekin. Şu kadar dolar silah al. Benim kasamda bulunan paralarını isteme.
    Cevapla
  • Rauf 5 yıl önce Şikayet Et
    Kasikcinin and trafinda uldurulmesi soidi kirallarina ememir verilmistir nasil turkiyeye de ki 15 temuz girisimde abd dis isler bakani hazirdi rusyada harira cizmek icin kasikci ayni abd baskani soidi arabistana be turkyeyi konrol eti
    Cevapla
  • İstanbul 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed Selman bir numaralı faildir emri selman vermiştir 15 kişi selmanin emriyle özel uçakla Türkiyeye gelmiştir. Kaşıkçı parcalara ayirmişlardir.
    Cevapla
  • Sinan Şirin 5 yıl önce Şikayet Et
    anlamadığım ve haberleri takip ettiğim kadarıyla cemal kasikcinin ölümünü sanki adi bir tartışmayla örtmeye çalışılıyor eğer öyleyse bahsi geçen 15 kişilik infaz timi tartismak içinmi geldi okadar yolu ve okadar masraf ederek özel jet falan sırf tartışmak için mi yaptılar planlı birşey di bu hatta öyle ki adamlar adli tıp uzmanı bile getirmişler di denilenlere göre sorgulamak için gelmiş olsalar ulkenin adli tıp başkanının ne işi var di bu ekipde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!