Damat bombayı patlattı! Sürpriz Arabistan çıkışı

ABD'den gelen son açıklamada, öldürülen Cemal Kaşıkçı olayında Suudi Arabistan'a ne yapılacağı konusunda henüz karar verilmediği belirtildi.

Damat bombayı patlattı! Sürpriz Arabistan çıkışı
Damat bombayı patlattı! Sürpriz Arabistan çıkışı
GİRİŞ 22.10.2018 17:56 GÜNCELLEME 22.10.2018 17:56
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın danışmanı ve damadı Jared Kushner, Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldüren Cemal Kaşıkçı hakkında bir açıklama yaptı.

Suudi Arabistan Veliahtı Prens Selman'ın "yakın arkadaşı" olan Kushner, "Kaşıkçı konusunda hâlâ gerçekleri bulma aşamasındayız. Trump ve Pompeo, gerçekler ortaya çıktıktan sonra ne yapılacağına karar verecek. Suudi Arabistan önemli bir müttefik" dedi.

 

 

KUSHNER'IN PRENS SELMAN'A İNFAZ LİSTESİ VERDİĞİ İDDİASI

ABD Temsilciler Meclisi Teksas Vekili Demokrat Joaquin Castro, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in, "Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili olabileceğini" iddia etmişti.

Kushner'in Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a bir suikast listesi verdiğine ilişkin iddiaları hatırlatan Castro, "Jared Kushner, ABD istihbaratı üzerinden, Suudi Arabistan'da Veliaht Prens Muhammed bin Salman'a bir ölüm listesi, bir düşman listesi vermiş olabilir ve Prens de bunun üzerine hareket etmiş olabilir" ifadesini kullanmıştı.

Twitter hesabından da bir açıklama yapan Castro, sözlerinin yanlış anlaşıldığını savunmuştu. Castro, "Açık olmak gerekirse Jared Kushner'i herhangi bir şey azmettirmekle suçlama gibi bir niyetim yok. Ortaya çıkan haberler üzerinden Kongre'nin, ABD istihbaratının Suudi Arabistan'a Kaşıkçı'nın siyasi infazına yol açan bir bilgi verip vermediğine dair soruşturma açmasını talep ediyorum" paylaşımında bulunmuştu.

YORUMLAR 35
  • Vn.... 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık o kutsal topraklaraki orda abd para muslugunu bulmuş sudi hiç korkma abd sana yaptırım uygulamaz o paraya bakar turp geldikten sonra abd nin sattığı silahlara bak anlarsın
    Cevapla
  • mahir acar 5 yıl önce Şikayet Et
    bu damadın ortadoğuda ortalık karıştırıcı her taşın altından çıkan trump bağlantılı yahudi günümüz ajanıdır. lawrence'den farkı nedir..?
    Cevapla
  • mahir acar 5 yıl önce Şikayet Et
    bu işleri tezgahlayan bu trump ın yahudi damadın görevi ortadoğuyu dizayn etmek herhalde herkesin bir şekilde tanıdığı bağlantsıı var
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Kushner yahudisi MBSin en büyük destekcisidir .
    Cevapla
  • AYYILDIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi damat oyun yapar bu zavallı veliahta bu zavallı veliaht abd kendini sevecek koruyacak zannediyor sen onların dinine girmedikçe seni seveceklerini sahip çıkacaklarını mı zannediyorsun selman.Bu suud a ümmet tekmeyi vuracak kutsal beldeleri elinden alacaksın, çok zoruma gidiyor ümmetin paralarının bu lehep soyları vasıtası ile abd ye gitmesine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi