Fanatik Yahudilerden ırkçı saldırı!

Fanatik Yahudiler İsrail'in kuzeyindeki Yafetu'n Nasıra beldesinde Filistinlilere ait çok sayıda aracı tahrip ederek ırkçı sloganlar yazdı.

Fanatik Yahudilerden ırkçı saldırı!
Fanatik Yahudilerden ırkçı saldırı!
GİRİŞ 26.10.2018 13:18 GÜNCELLEME 26.10.2018 13:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsrail polisinden yapılan yazılı açıklamada, bir grup fanatik Yahudinin ülkenin kuzeyindeki Aşağı Celile bölgesinde yer alan Yafetu'n Nasıra beldesinde Filistinlilere ait 20 aracın lastiklerini patlattığı ve araçların üzerine "Bedel Ödetme", "intikam” gibi nefret söylemi ve ırkçılık içeren ifadeler yazdıkları kaydedildi.

Yafetu’n Nasıra Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, fanatik Yahudilerin "ırkçı" eylemi kınanarak, "Faşistler gece yarısı Araplara yönelik düşmanca ve ırkçı bir şekilde belde mahallelerinde terör estirmiş, yaklaşık 20 araca zarar vermişlerdir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, suçluların bir an önce İsrail polisi tarafından yakalanması ve mahkemeye çıkarılması çağrısı yapıldı.

Filistinlilere ait mülkleri hedef alan saldırılarla gündeme gelen "Bedel Ödetme” isimli radikal Yahudi örgüt, işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın yanı sıra İsrail'deki Filistin köy ve şehirlerinde de benzer saldırılar gerçekleştiriyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • fikret 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerika daki sinegok a yapılan saldırı kadar dünya basınında yer almıyor.Konu terörist yahudi işgalci isralliler olunca dünyanın gözü kör kulagı sağır oluyor ama merak etmeyin inşallah arkasına saklanmaya bir taş dahi bulamayaıp hepiniz helak olacaksınız o günü DÖRT GÖZLE bekliyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı