Ortadoğu'da kritik gelişme! Netanyahu...

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Körfez'in Sünni krallıklarından farklı olarak tarafsız-arabulucu ülkesi konumundaki Umman'a resmi ziyarette bulundu. Önceden açıklanmayan ziyaretin tamamlanmasının ardından Netanyahu tarafından fotoğrafları yayımlandı.

Ortadoğu'da kritik gelişme! Netanyahu...
Ortadoğu'da kritik gelişme! Netanyahu...
GİRİŞ 26.10.2018 17:33 GÜNCELLEME 26.10.2018 17:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Netanyahu, Körfez'in küçük ama stratejik ülkesi Umman Sultanlığı'na resmi ziyaret düzenlediğini, ziyaretin tamamlanması sonrası duyurdu.

İsrail Başbakanı'nın Twitter hesabından Netanyahu'nun Umman Sultanı Kabus bin Said el Said'le görüşmesine dair fotoğraflar eşliğinde açıklamalara yer verildi. 

 

 

Umman devlet televizyonunda da 1996'dan beri bir İsrail Başbakanı tarafından düzenlenen ilk ziyareti teyit eden açıklama yayımlandı. Aslında Umman ile İsrail arasında resmi diplomatik ilişki bulunmuyor. 

YORUMLAR 8
  • Deli deli kupeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahim kahhar ismini benimle tecelli ettirsen şu yahu diye karşı. Alsam tüm mazlumların intikamini başka bir sey istemem senden kurban oldugum Rabbim bunu bana nasip et.
    Cevapla
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm dünyaya ibretlik olacak şekilde ölmeni dilerim betanyayu ve senin gibi acımasız destekçilerininde. Sana destek veren güç sahibi para sahibi kariyer sahibi insan lık sucu işlemiş tüm katillerin sonu inşallah acı çekerek İsrail başkanı. Ne tanyayu
    Cevapla
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    yeni cinayetler için onay almaya gitmiştir. onlarda kendisine sınırsız kredi verdiğini beyan etmişlerdir.Başka ne olacak fabrika açılışına gitmiyorya.
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu katili ülkelerine alanlar şaibe altındadır.
    Cevapla
  • hakdin islam 5 yıl önce Şikayet Et
    o kadar gazzeli kardeşimin ölümünde bu siyonist uşakları katil suudi prensi,bae,mısır ve bazı ötlek körfez ülkelerin kölelerin suçu var mahşer alemde rabbim bunun elbette hesabını soracaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da arka arkaya iki deprem
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar