'Türkler kıyameti koparabilir'

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Suudi Arabistan'la olan anlaşmaların zarar görmemesi için Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin olduğu iddia edilen ses kayıtlarını dinlemeyi reddettiği öne sürüldü.

'Türkler kıyameti koparabilir'
'Türkler kıyameti koparabilir'
GİRİŞ 29.10.2018 17:07 GÜNCELLEME 29.10.2018 17:12
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

ABD menşeli Fox News yayın kuruluşunun ismini açıklamadığı bir kaynağa dayandırdığı habere göre, Kaşıkçı soruşturması kapsamında temaslarda bulunmak üzere geçen hafta Türkiye'ye gelen ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Gina Haspel'in cinayetle ilgili ses kayıtlarını dinledi ancak Pompeo bu ses kayıtlarını dinlemeyi veya dökümlerini görmeyi reddetti.

Haberin dayandırıldığı kaynak, "ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin sahip olduğu ses kayıtlarını dinlemesi için CIA Direktörü'nü gönderdi ancak Pompeo kasıtlı olarak kaseti dinlemedi. Niye? Çünkü Pompeo bu ses kayıtlarını dinleseydi bir açıklama yapmaya mecbur kalacaktı. Ama hiç kimse CIA Direktörü'nün bir şey söylemesini beklemeyecekti" ifadelerini kullandı.

 

 

"TÜRKLER TÜM KARTLARI ELİNDE TUTUYOR"

Kaynak, bu durumun çok şey ifade ettiğini belirterek, "Anlaşmalar kesilecek, imtiyazlar yapılacak, (Suudi) Krallık'ta cezai soruşturmalar başlayacak, cezalar uygulanacak ve bu hiç basit olmayacak. Çünkü Türkler tüm kartları elinde tutuyor" dedi.

"TÜRKLERİN HOŞLANMADIĞI ŞEYLER OLURSA, TÜRKİYE KASETİ KAMUOYUNA SUNAR"

Haberde kaynağın açıklamalarına dayanılarak, "Washington ve Riyad arasında imzalanan herhangi bir anlaşma ya da imtiyaz Ankara'nın aleyhinde ise veya Türklerin hoşlanmadığı şeyler söylenirse Türkiye kaseti kamuoyuna sunabilir ve kıyamet kopar" değerlendirmesinde bulunuldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 18
  • Ercan 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan kısık ateşte suudi yemeği pişiriyor.
    Cevapla
  • Tuba 5 yıl önce Şikayet Et
    Olmasını istediği şeyi söylüyor aslında. Yemezler..
    Cevapla
  • Trakyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    gerçekler acıdır kaçsan da peşinden gelir..
    Cevapla
  • SUTCU 5 yıl önce Şikayet Et
    cok dikkatli olmaliyiz yillarca bize cambaza bak dediler.kasikciyi ölüme gönderenlere bakalim..abd...ingiltere...bae...misir.israel..suadi...
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkce´de cok güzel bir söz vardir. ´´HERKESI KENDIN GIBI MI? SANIYORSUN´´ Siz olsaniz kullanirsiniz ve hicde ahlaki olmaz. Sn Erdogan´i kendiniz gibi sanmayin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi