İsrailli kadın çocuklara saldırdı!

Hollanda'da İsrail'in Filistinlilere yaptığı vahşet protesto edildi. Dam Meydanı'ndaki gösteriye, protestoculara hakaretler savuran İsrailli kadın damga vurdu.

İsrailli kadın çocuklara saldırdı!
İsrailli kadın çocuklara saldırdı!
GİRİŞ 05.11.2018 09:54 GÜNCELLEME 05.11.2018 09:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hollanda'daki Dam Meydanı'nda yapılan protestoda yaşlı bir kadın İsrail bayrağı açtı. Önce göstericilerin arasındaki çocukları hedef alan kadın, daha sonra kalabalığa dönerek hakaretler savurdu.

KÜÇÜK ÇOCUĞA SALDIRDI

 

 

Şikayet üzerine bölgeye gelen polis, kadını uzaklaştırarak, karşıt gösteri yapan İsrail taraftarı grubun yanına gönderdi.

Ayrıca gösteride Filistin yanlısı grubu provoke eden kadının, bir çocuğun elinden Filistin bayrağını çekmesi sonrası kısa süreli gerginlik yaşandı.

"GÖSTERİ PROVEKE EDİLDİ"

Filistin Evi Başkanı Amin Abou Rashed, Hollanda kamuoyuna mesaj vermek üzere böyle bir gösteri düzenlediklerini, birkaç İsrail taraftarının gerçeklerin anlatılmasını istemediği için sürekli benzer müdahalelerde bulunduklarını söyledi.

Bu hafta gösteri sırasının kendilerinde olduğunu ifade eden Abou Rashed, "Gösteri için belediyeden izin aldık ama İsrail taraftarları izin almadan bizi provoke etmek için karşıt gösteri yapıyorlar. Kalabalık olmadıkları sürece birkaç kişi ile bizim gösterimizden 35 metre mesafede durma şartı ile gösteri yapma hakları var. Fakat bize yaklaşıp provoke ile kavga çıkararak gösteri hakkımızı engellemeye çalışıyorlar" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Ali Aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gücünüz çocuklara yeter lanetliler bekleyin bizde beklemekteyiz hemde pusuda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!