Endonezya'da düşen uçakla ilgili önemli gelişme!

Endonezya'da 28 Ekim günü düşen ve 189 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan uçakla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kara kutusuna ulaşılan ve buradan elde edilen bilgilere göre, daha önce dört defa arıza yapan uçağın hız göstergesinde sorun olduğu tespit edildi.

Endonezya'da düşen uçakla ilgili önemli gelişme!
Endonezya'da düşen uçakla ilgili önemli gelişme!
GİRİŞ 05.11.2018 13:12 GÜNCELLEME 05.11.2018 13:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

189 kişinin ölümüne yol açan Lion Air Havayolları'na ait uçağın kara kutusundan, yaşanan kazanın nedeni belirlendi.

Uzmanların incelemesinde, Endonezya'da düşen uçağın hız göstergesinin arızalı olduğu ve daha önce dört defa arıza yaptığı ortaya çıktı.

28 Ekim tarihinde Jakarta'dan Sumatra Adası'ndaki Pangkal Pinang'a gitmek üzere havalanan Lion Hava Yolları, 189 yolcu ile düşmüş, tüm dünyayı sarsan kazada bütün yolcular hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Dört defa aynı yerden arıza veren uçak kızağa çekilmeliydi.Tedbir alınmadan edilen tevekkül.Bir Avrupa ülkesinde olsaydı bu uçak A'dan Z'ye araştırılırdı koyun gibi insanlar uçağa doldurulmaz idi.Üzüldüğüm konu Müslümanın ölümü çok basit oluyor.
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    air france uçağı 10 yıl evvel aynı nedenden dolayı düşmüştü. Avrupa o zaman avrupa değildi herhalde. Bence artık şu gavur özentiliğine son vermeli adam gibi adam olunmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!