Belçikalı bakan, Erdoğan’a yoğun ilgiden rahatsız

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Fransa'nın başkenti Paris'te gösterilen sevgi gösterisi, Belçika Mülteci ve Göç Bakanı Theo Francken'ı rahatsız etti.

GİRİŞ 13.11.2018 08:51 GÜNCELLEME 13.11.2018 08:53
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Erdoğan’ın Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un davetlisi olarak Birinci Dünya Savaşı’nı sonlandıran Ateşkes Anlaşması’nın 100’üncü yıl dönümünü anma töreni için geldiği Paris’te Türk vatandaşları tarafından yoğun ilgi görmesi Belçikalı bakanı rahatsız etti.

"BELÇİKA'DA BUNA İZİN VERMEMELİYİZ"

Belçika Mülteci ve Göç Bakanı Theo Francken, Facebook hesabında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterilen sevgi selini eleştirdi. Francken açıklamasında, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rabia ve bozkurt işareti ile selamlandı. Sevgi seline tutuldu. Hem de Paris’te. Halbuki Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı’nın sona ermesinin 100’üncü yıl dönümü için Paris’te bulunmaktaydı. Belçika’da da bu tür sevgi selinin gösterilmemesi için Rabia ve bozkurt işaretlerine müsaade vermemeliyiz. Ülkücülere yönelik hoşgörülü davranmamalıyız. Benimle aynı fikirde misiniz” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye karşıtı Mülteci ve Göç Bakanı Francken’e yandaşları yorumlarıyla destek verdi. Francken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Paris’te Türk vatandaşları tarafından sevgi seline tutulduğu görüntüyü de paylaşımına ekledi.

YORUMLAR 26
  • yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    Nazar etme ne olur, çalış seninde olur.
    Cevapla
  • Birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar medeniyet kisvesi altında insanlıktan nasiplenmemiş, sinsi, hain ve kanı bozuk zihniyetler. İnsan gördüklerinde zorlarına gidiyor, çünkü fıtratlarında insan olduğu için içlerinden bir ses "işte senin olamadığın şey tam olarak bu.." diyor. Kıskanıyorlar, haset ediyorlar, fitne ve fesat konusunda faaliyet yürütüyorlar.
    Cevapla
  • Ercan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi leeeen kişiliksiz kim takar seni
    Cevapla
  • ZAFER58 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar Reissss . ne yapsalar boş....
    Cevapla
  • ADAM 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi Adam Recep Tayyip ERDOĞAN, Seni Sevmeyenler Ölmesin Kudursun işte böyle Belçika denilen yer bizim en küçük ilçemiz gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında