Dövüp soyup çıplak halde Türkiye’ye gönderdiler

Yunan polisi, ülkelerine yasa dışı yollardan giren Yemen ve Filistinli bir grup göçmeni yakaladıktan sonra dövüp, üzerlerindeki giysileri çıkararak Türkiye’ye gönderdi.

Dövüp soyup çıplak halde Türkiye’ye gönderdiler
Dövüp soyup çıplak halde Türkiye’ye gönderdiler
GİRİŞ 13.11.2018 13:46 GÜNCELLEME 12.06.2019 14:08
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Edirne’de köylüler, arazide çıplak halde buldukları göçmenleri kahveye götürdü ve ısınmalarını sağladıktan sonra kendi kıyafetlerini giydirerek jandarmaya teslim etti.

 

 

ELBİSELERİNİ ÇIKARIP TÜRKİYE'YE GÖNDERDİLER

Yemen ve Filistinli bir grup göçmen, yasa dışı yollardan geçtikleri Yunanistan’da polis tarafından yakalandı. Göçmenler, iddiaya göre, Yunan polisi tarafından dövüldü. Yunan polisi ardından göçmenlerin üzerlerindeki kıyafetleri çıkarıp, eşyalarını da aldıktan sonra Merih Nehri üzerinden Türkiye’ye gönderdi.

 

 

KÖYLÜLER ÇIPLAK HALDE BULDULAR

Önceki akşam, Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kiremitçi Salih köyünde, köylüler arazide gezerken göçmenleri çıplak halde buldu. Köylüler, vücutlarında darp izleri bulunan göçmenleri, köy kahvesine götürüp soba başında ısınmalarını sağladı. Köylüler evlerinden yiyecek ve kıyafet de getirip göçmenlere verdi. Kahvede soba başında ısınan göçmenler, köylülerin getirdiği kıyafetleri giydikten sonra jandarmaya teslim edildi.

"YUNAN POLİSİ DÖVDÜ"

Kiremitçi Salih Köyü Muhtarı Zeki Ateş, köylülerin çıplak halde bulduğu göçmenleri kahveye götürüp, ısınmalarını sağladığını belirterek, "Kaçaklar Yunanistan’da yakalandıktan sonra dövülerek geri gönderilmiş. Köylülerimiz de o halde bulmuşlar ve kahveye götürüp ısınmalarını sağladılar. Hepsinin sırtları ve vücutlarında darp izleri vardı. Ne olduğunu sorduğumuzda Yunan polisinin dövdüğünü söylediler. Biz giysi verdikten sonra jandarmaya haber verdik ve jandarma göçmenleri alıp götürdü" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 104
  • Vaatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber buzdağının görünen yüzü. Daha neler var yaşanan. Bulgar ve yunan polislerinden merhamet beklemeyin.. Tecavüz, cinayet, gasp.. Cinsiyet farketmeksizin. Ama önce kendi nefsimizi sorgulamalıyız. Nerede yanlış yapıyoruz?
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    türkiyeye gelseler keferelerin yanında neişlerivar
    Cevapla
  • serefli 14 5 yıl önce Şikayet Et
    Reziller...!!!Özgürsuriye ordusunda,PKK ya karsi savasacaklari yerede,Rahat bir yasam icin Avrupaya kaciyorlar.bu hayinleri keske yunanlilar öldürseydi.....
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    hani insan hakları savunucuları dünyayı neden ayağa kaldırmıyorsunuz neden biliyor musunuz çünkü onlar Müslüman eziyet gören bir Amerikalı bir İngiliz veya bir Yahudi olsaydı dünyayı ayağa kaldırırdınız oysa bizler ne olursa olsun hiç bir insana işkence yapılmasını istemeyiz ve yapmayız da Yunan askerleri zaten kurtuluş savaşından da biliyoruz gücü kadınlara çocuklara ve savunmasız insanlara gücü yeter onlar sadece Türk askerini görünce ödleri kopar
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    ipini koparan turkiye geliyor hudutlar kalbura dunmus avrupada huduttan kus bile gecmiyor turkiye dunyada en fazla asker besliyen olkelerden kislada besleyeceginize hudutta kaydirin askerleri nobet tutsun korusun olkenin topraklarini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı