O yaptığıyla dünyanın en çok nefret edilen kişisi!

1 yıl önce YouTube'a içerik üretmeye başlayan 21 yaşındaki öğrencinin bu hamlesi hayatını değiştirdi. Kardeşinin hastalığı kendisine ilham olan Sophie Michelle, yılda 450 bin TL'yi bulan paralar kazanmaya başladı.

O yaptığıyla dünyanın en çok nefret edilen kişisi!
O yaptığıyla dünyanın en çok nefret edilen kişisi!
GİRİŞ 15.11.2018 17:39 GÜNCELLEME 15.11.2018 17:40

Dünyanın en büyük video platformu YouTube, gençlerin para kazanma aracı olurken bu durum milyonlarca doların kazanıldığı yeni bir mesleğin doğmasına da neden oluyor. YouTuber olarak anılan bu kişiler platformun özel içerik üreticilerine verdiği reklam payı ile hatırı sayılır gelirler elde ediyor.

 

 

SESİ "RAHATSIZ EDİCİ"

Bu duruma yeni örnek İngiltere'den geldi. İngiliz medyasına göre, 21 yaşındaki öğrenci bu sayede yılda 60 bin sterlin (450 bin TL) gelir elde ediyor. Sophie Michelle yüklediği birkaç video sayesinde her gün servetine servet katıyor. Ve bunu birçok insanı "rahatsız" edecek sesine borçlu. Bu da genç kızın "sosyal medyanın en nefret edilen kullanıcısı" lakabını kazanmasına neden oldu.

İLGİNÇ SESLER ÇIKARTIYOR

Fısıltı, kağıt sesi veya camdan çıkan rahatsız edici seslerin iç gıdıklayıcı etki yarattığı durumlar var ki bu durumu yaşayanlar için "ASMR" yani Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi de deniyor.

KARDEŞİNİN HASTALIĞI İLHAM VERDİ

ASMR durumunu yaşayanlar bu bahsettiğimiz rahatsız edici sesleri duymaktan keyif alıyor; bu durum Michelle'in de başına gelmiş. Çünkü kardeşi de ASMR ile yaşıyor.

KAZANDIĞI PARA DUDAK UÇUKLATIYOR

Haliyle kardeşini mutlu etmek adına hobi olarak YouTube'a yüklediği videolar sınırları aşınca genç kız servet kazanmaya başladı.Reklam verenler Michelle'in peşine düşünce genç kız yılda 450 bin TL'yi bulan paralar kazanmaya başladı.

YÜZBİNLERCE ABONESİ VAR

Her çekimde farklı bir elbise kullanan Michelle şimdiden yüz binlerce YouTube abonesine ulaşmış durumda.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?