Almanya'da deprem etkisi yapan istifa!

Almanya İçişleri Bakanı aynı zamanda Alman hükümetinin koalisyon ortağı Hristiyan Sosyal Birliği partisi (CSU) lideri Horst Seehofer, 19 Ocak'ta partisi CSU'nun liderliğini bırakacağını açıkladı.

Almanya'da deprem etkisi yapan istifa!
Almanya'da deprem etkisi yapan istifa!
GİRİŞ 16.11.2018 13:02 GÜNCELLEME 16.11.2018 14:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alman medyasında yer alana haberlere göre, Alman hükümetinin koalisyon ortağı Hristiyan Sosyal Birliki partisi (CSU) lideri Horst Seehofer, 19 Ocak'ta partisi CSU'nun liderliğini bırakacağını açıkladı.

 

 

Seehofer aynı zamanda ülkesinin İçişleri Bakanlığı görevini yürütüyor.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Horst Seehofer'in istifa edeceği belirtilmişti.

Alman siyasetini sarsan gelişme!

Geçtiğimiz ay ise, Almanya Başbakanı Angela Merkel, hem partisinin genel başkanlığını hemde başbakanlığı, görev süresi dolduktan sonra (2021) bırakacağını açıklamıştı.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 6
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki yenildikce koltuğa yapişanlara duyrulur tabi kulaklari gözleri varsa
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    almanlar bir asır önce sinsilikle Osmanlıyı yıktıkları gibi (osmanlı sancağıyla alaman donanması russahillerini vurdu!) bugün yine düşmanlarımıza (fetö pdy pkk chp ermenisoykırımı uydurması) gibi konulara sahip çıkıp bizi arkadan hançerlemek istiyor... fakat son halife buna müsade etmediği için almanyada siyasi çalkantıların yaşanacağı aşikar! ne demişler : başkasına kuyu kazan kendi düşer!
    Cevapla
  • Polat 5 yıl önce Şikayet Et
    Agızı olan konusuyor.... Almanyayı Hükümet yönetmiyor .... Alman Basını yönetiyor... Gündemi onlar belirliyor Almanyanın dostunu düşmanını onlar belirliyor .... Refah düzeyi yüksek olabilir ama Aclık ve gelir düzeyi her gecen gün kötüleşiyor almanyada ... Seehofer, mülteci ve yabancılar üzerinde prim yapmak istedi olmadı Halk bunları yutmadııııııı Cevapını aldılarrrrrrr Almanya gündemi bu kadar
    Cevapla
  • üzgünüm 5 yıl önce Şikayet Et
    almnaların siyasetle ilgilendiğini sanmıyorum çünkü orda sistem oturmuş herkesin refah düzeyi yüksek adamalar yaşıyor şu istifa etmıi bu istifa etmiş alman halkı için farkende bir şey yok çünkü iktidara kim gelirse gelsin onalr halkı için milleti için çalıcak bunu biliyorlar bizdeki gibi şu şuna şunu ded bu bununla ittifak yaptı şu şurdan geçti andımız kaldıralımmı kalsınmı sanki milletin derdi bunlarmış gibi yazık
    Cevapla
  • Hakan ALINAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan, Almanya'yı sadece sen biliyorsun değil mi? Ya Fetöcü'sün ya da gavurun teki, biz senin gibilerini 15 Temmuzda gömdük! Hadi başka kapıya!
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 5 yıl önce Şikayet Et
    abd alayını hoplatıyor boş beleş ülkeler sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi