İngiliz ve Suudiler Türkiye'ye karşı birleşti

İngiliz BBC ve Suudi yönetimi, Türkiye’ye karşı ortak karalama kampanyası başlattı. BBC, dünya genelinde 6 bin habere konu olan Kaşıkçı cinayetine yönelik Türkiye kaynaklı bilgi ve belgelere çamur attı. İngiliz medyasının haber servisinin ardından Suudi Dışişleri Bakanı Adil Cubeyr devreye girerek Türk medyasına saldırdı.

İngiliz ve Suudiler Türkiye'ye karşı birleşti
İngiliz ve Suudiler Türkiye'ye karşı birleşti
GİRİŞ 18.11.2018 07:29 GÜNCELLEME 18.11.2018 07:29
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İngiliz yayın kuruluşu BBC ve Suudi yönetimi, Kaşıkçı cinayetine ilişkin dünya kamuoyunu titizlikle bilgilendiren Türk medyasını karalama kampanyası başlattı. BBC’nin İstanbul muhabiri Mark Lowen, Türkiye karşıtı uydurma haberlerine bir yenisini daha ekleyerek dünya genelinde 6 bin habere konu olan Kaşıkçı cinayetine yönelik bilgi ve belgeleri itibarsızlaştırmaya çalıştı. İngiliz BBC, Cemal Kaşıkçı’nın ölümünün ardındaki sis perdesini aralayan Türkiye’ye karşı kara propaganda yürüten medya ağında ilk günden beri yer alıyor.

 

 

PROVOKATÖR MUHABİR

BBC’nin FETÖ’ye yakın muhabirlerinden olduğu ileri sürülen Lowen dört yıldır Türkiye’de görev yapıyor. Lowen, Türkiye’de “Londra’dan gönderilmiş provokatör” olarak meşhur olduğu bilgisini de haberinde okuyucularıyla paylaştı. 15 Temmuz darbe yanlısı yayınları nedeniyle büyük tepki çeken BBC, FETÖ ve PKK teröristlerini kahraman gibi sunan onlarca habere imza atmıştı.

 

 

CUBEYR’DEN TEHDİT

BBC’nin kara propagandasının hemen ardından Suudi Dışişleri Bakanı Adil Cubeyr devreye girerek Türk medyasını karaladı. Cubeyr, Riyad’da düzenlediği basın toplantısında, “Türk ve Katar medyası, kraliyete karşı acımasız bir karalama kampanyası yürütüyor, biz bunu mahkemeye taşıyacağız” dedi. Türkiye ile Katar’ın Suudi Arabistan’ı hedef alan sistematik kampanya yürüttüğünü öne süren Cubeyr, “Kaşıkçı davasının uluslararası boyuta taşınmasını” hazmedemediklerini de itiraf etti.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 41
  • Wanted 5 yıl önce Şikayet Et
    alcaklarin ulkemiz uzerinde oynadigi oyunu desifre ettik kacacak delik ariyorlar zir zoplar musluman kilikli kan emici vampirler katliam timini ya bize verirsiniz yada bundan sonra ayaginizi denk alirsiniz yoksa o ayaginizi kirariz
    Cevapla
  • Şevket Hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    bbc nin sahibi ingiltere değil REİS in baş düşmanı rothschild ailesidir. haberleri okurken bunu göz önüne alın.
    Cevapla
  • karalama 5 yıl önce Şikayet Et
    Butun araplari karalamayin. Suudi yonetimini desteklemeyen araplarda var. Cemal kasikci gibi !
    Cevapla
  • İSO 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerenizi yırtarsanız yırtın kutsal toprakların yeniden fethi yakındır.
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    araplarla ilgili her yorumumda derim,bunlar bizi Kurtuluş Savaşındada İngilize satmıştı diye.
    Cevapla
  • Konuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Yöneticiler derken Suudi rejimini kastettim zaten, iyi okuyalım. Bütün arapları suçlamayalım. Batıda Fas'tan doğuna Umman'a kadar arap. Onların içinde dürüst davranan çok. 1. Libya hem Osmanlı dönemi hem Kıbrıs Barış harekatında tüm gücüyle yanımızdaydı (1974 İtalya'dan peşin para silah alıp THY uçaklarıyla bize gönderdi) 2. Katar hem Osmanlı zamanında hemde şimdi bizim yanımızda hiç ihanet etmedi. 3. Kut'ul amere savaşında bizim yanımızda savaşan arap askerler. 4. En önemlilerinden biri İbni Reşit Emirliği Savaşın sonuna kadar bizimle beraber savaştı Doğu Arabistan Necd bölgesinin hakimi idiler; Biz yeterince silah yardımı yapamadığımız için İngiliz ve Suudiler tarafından mağlup edildiler
    Cevapla
  • Konuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Kırım Hanı da 1683 de bizi Polonya Kralına satıp arkadan vurdurmuştu. Buna ne diyeceksin, onun günahını Bütün Kırımlıların üstüne mi atacaksın? Kur'an-ı Kerimde Allah 'herkes kendi günahını çeker, başkasının değil' buyuruyor. Yöneticilerinin yaptığı ihaneti niçin tüm araplara malediyorsun. İkinci örnek 1940 larda Koraltan köprüsünde Azeri kardeşlerimizi Kominist Sovyet askerlere teslim edip katledilmesine sebep olmuştu İsmet Paşa ve CHP. Şimdi suçu bütün Türklere yıkabilir misin? Tabii ki hayır. Bu araplar Hristiyan olsaydı kimse bahsetmezdi. Örnek Bulgarlar, Yunanlar, Sırplar ve Makedonlar Balkan Savaşlarında 3 Milyon Müslüman ve Türkü katletti niye kimse bahsetmiyor bile.
    Cevapla
  • hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yemende Sudi vahabileri Ingiliz ve ABD mütefikleriyle Yemende Hutileri bombalamiyomu ne müslümani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek