Putin açık açık uyardı! Yanıtsız kalmayacak

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD’nin Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması’ndan çekilme niyetiyle ilgili atılacak yeni adımları değerlendirmeyi teklif etti.

Putin açık açık uyardı! Yanıtsız kalmayacak
Putin açık açık uyardı! Yanıtsız kalmayacak
GİRİŞ 20.11.2018 08:19 GÜNCELLEME 20.11.2018 09:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Savunma sanayisinin konu alındığı toplantıda konuşan Putin, "Washington, çekilme kararı alırsa bu yanıtsız kalmamalı ve kalmayacak da" dedi.

 

 

Sputnik'in haberine göre Rus lider, "Bir kez daha altını çiziyorum: Bu anahtar konuda Amerikan partnerlerle diyalog yürütmeye hazırız ve onların bu konuya sorumlulukla yaklaşmasını umuyoruz" diye konuştu.

ABD Başkanı Donald Trump, Washington'un 1987'de Sovyetler Birliği ile imzalanan INF'den çekileceğini açıklamıştı. Fox News televizyonuna konuşan Trump, Washington'un anlaşmadan çekilme kararının, Rusya'nın anlaşma kapsamındaki şartları yerine getirmemesinden kaynaklandığını ileri sürmüştü.

 

 

YORUMLAR 3
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi 3. dünya savaşını istiyor 1. dünya savaşından sonra Osmanlı parçalandı Yahudiler Filistine yerleşti.. 2. dünya savaşından sonra Filistine göç etmek istemeyen Yahudilerin bir kısmına Hitler musallat edildi Avrupadan kovuldular Filistine göçe zorlandırlar savaş sonunda İsrail Devleti kuruldu. 3. dünya savaşından sonrada amaçları "Büyük İsrail Devletini" tamamlamak Türkiyede dahil istedikleri toprak ve enerji yataklarını elegeçirmek
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD’nin Çin’i kuşatmak için askeri açıdan Orta Asya’ya ulaşması neredeyse imkânsız gözüküyor. Çünkü Rusya ve Çin liderliğinde kurulan iki savunma ittifakı; Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ: Çin, Rusya, Kırgızistan, Tacikistan, Kazakistan, Özbekistan) ve Kolektif Güvenlik Antlaşması Örgütü (Beyaz Rusya, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya, Tacikistan) Pentagon’u bu bölgeye sokmayacak güce sahip. Bu durumda geriye Çin’i kuşatmak için iki seçenek kalıyor: 1) Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in devrilmesi, 2) Orta Asya bölgesinin enerji geçişine izin vermeyecek şekilde etnik ve mezhep temelinde kaosa sürüklenmesi (SUNNİ-Şİİ Savaşı?)
    Cevapla
  • dadaş35 5 yıl önce Şikayet Et
    Terörist ülke ABD başka bir yerde aranmaz O eskidendi şimdi kim takar seni Yahudi ve uşakları abd.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor