AİHM'den skandal Demirtaş kararı

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin eski eş başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması yönünde karar verdi.

AİHM'den skandal Demirtaş kararı
AİHM'den skandal Demirtaş kararı
GİRİŞ 20.11.2018 12:01 GÜNCELLEME 20.11.2018 13:20
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Kasım 2016 tarihinden beri tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın dosyası hakkındaki başvuruyu karara bağladı. 

 

 

AİHM, Demirtaş'ın serbest bırakılması gerektiği kararını verdi.

AİHM kararına, Demirtaş'ın makul sürede yargılanmadığını sebep gösterdi.

 

 

YORUMLAR 31
  • ibrahim27 5 yıl önce Şikayet Et
    aihm in kararı TÜRKİYE yi ilgilendirmez.
    Cevapla
  • ismi yok 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar insanın ölümüne sebeb olan bi kişi icin mahliye degil idam edilmesi lazım bu adam cıkarsa gene milleti sokaga döker yada kandile gider..
    Cevapla
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    AB'ye üye olmamamız için elinden geleni ardına koymayan AB ülkeleri, iş kendi çıkarlarını savunan bir teröriste gelince hükmü rahatlıkla aleyhimize verebiliyorlar. Eşlerine, dosltarına, ocaklarına ateş mi düşmüşte acısını anlayacaklar, "Bekara karı boşamak kolay" derler, bu ve bunun gibilerin sığınma limanları Avrupa vb. ülkeler değil mi, bu ülkenin adalet makamları suçluya cezasını vermekle görevlidir. Ortada bir suç var ve AHİM denilen yapılanma suçluyu aklamaya çalışmaktadır. Sıkıyorsa Suud' a yapsalarya, olmaz yoksa petrol rezervlerinin üzerinden elde ettikleri gelir kesiliverir maazAllah, Dost istersen Allah yeter, bunların dostluğuda birliğide yerin dibine batsın.
    Cevapla
  • kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    yani şimdi onlar karar verdi diye yapacak mıyız. bu adam içerden çıkmamalı ve hdp adı altında terör örgütünün yamaklıgını yapanlarda tutuklanmalıdır. bunların kürtleri savundugu felan yok . kürtler terörist ve vatan haini değilllerdir. asıl terörist bunlar ve bunlar gibi olanlardır
    Cevapla
  • arif gören 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu AİHM soytarılarının başkaca bir emirleri daha var mıymış? Hadi oradan! Yeni Türkiye müstemleke değil. Siz önce yularınızı tutan Trump'ın aşağılamalarına cevap verin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?