Gizli ziyaret ortaya çıktı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı Jared Kushner geçen hafta Suudi Arabistan'a, Başkan Donald Trump yönetiminden Ortadoğu'daki barış görüşmelerinden sorumlu diğer yetkililerle gizli bir ziyaret gerçekleştirmiş.

Gizli ziyaret ortaya çıktı!
Gizli ziyaret ortaya çıktı!
GİRİŞ 25.11.2018 10:49 GÜNCELLEME 25.11.2018 11:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Beyaz Saray danışmanı Jared Kushner, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümü ile ilgili Suudi Arabistan'a bir ziyaret gerçekleştirmiş.

 

 

Kushner'in bu yıl suudi arabistana üçüncü ziyareti, Beyaz Saray'ın Ortadoğudaki büyük güçleri İsrail ve Filistin arasındaki müzakerelere dahil etme çabasının bir parçasıydı.

Kimlerle görüştüğü belli değil

 

 

Çarşamba günü başlayan ziyarete Trump'ın Orta Doğu temsilcisi Jason Greenblatt eşlik ederken, yolculukta kiminle görüşme yaptığı açıklanmadı.

Beyaz Saray yetkililerinin Politico haber sitesine Kushner'ın Orta Doğu ziyareti hakkında verdiği mülakatta "Bu bölgesel görüşmeler Orta Doğuda önemli bir rol oynayacak olsa da, Cumhurbaşkanı barışın ancak ülkeler arası müzakere ile eçözülebileceğini ve ABD'nin bu hedefe doğru ilerlemek için taraflarla yakın bir şekilde çalışmaya devam edeceğini teyit ediyor" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 6
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizi kılık kıyafet çok aldattı çok. Kuran ı Kerim ve Hadisler filtresi süzgeci aracılığıyla bu millet samimileri ortaya çıkarmalı. Pkk nın köylü giyimi çok askerimizin şehit olmasına sebep oldu. Uyanık değil çok uyanık olmamız gerek. Eski düşmanlar bize dost gibi lakin eskisinden daha azgın sinsi ve organizeliler! Allah cc Ümmeti Muhammede sav güç kuvvet versin inşaAllah.
    Cevapla
  • Gelecek 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamları görüyormusun.. Bu geçmişte hazırlanan proje. Trunpun kızını yahudiyle evlendiriyırlar. Sonra trumpu başkan yapıyorlar. Sonra yahudi damadı ortadoğudan sorumlu yapıyorlar. Damat abd yi arkasına alarak ortadoğuda istediğini yapıyor. Nerde islam ülkekerinin projeleri nerede.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Gide gide musluman olacak yada yahudi yapacak milleti
    Cevapla
  • melik 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir yahudi ,Bir Münafık Elele...
    Cevapla
  • Erdoğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz başından beri söylğüyoruz selmanın cinayetteki patronu terörist işkalci zalim abd dir diye
    Cevapla
  • Ali Veysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala oyun. Herşey apaçık ortada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması