İngiltere'de insanlık dışı olay! Müslüman çocuğu..

İngiltere Huddersfield Almondsbury’de ırkçı İngiliz Bailey Mclaren Cemal isimli Suriyeli mülteci çocuğa okulun bahçesinde resmen işkence yaptı.

GİRİŞ 28.11.2018 09:32 GÜNCELLEME 28.11.2018 09:59
Bu Habere 179 Yorum Yapılmış

İngiltere Huddersfield Almondsbury’de ırkçı İngiliz Bailey Mclaren isimli ırkçı şahıs Cemal isimli Suriyeli mülteci çocuğa okulun bahçesinde resmen işkence yaptı. Cemal'e daha öncede sistematik şekilde baskı yapan ve işkence eden İngiliz ırkçı öğrenciler ilk saldırılarında Suriyeli çocuğun kolunu kırmıştı.

Yaptıklarından utanmayan ve Suriyeli Cemal'e psikolojik işkence yapan ırkçılar tekrar saldırdı. Kolu kırık ve savunmasız çocuğu okul bahçesinde sıkıştıran ve yere seren Bailey Mclaren, boğazını sıktığı gencin suratına su döktü. Bu akılalmaz olaya diğer öğrenciler ayırmak yerine seyretmekle yetindi.

Kız kardeşine de sistematik bir şekilde saldıran ırkçıların baskıları sonucu kız kardeşi okulun tuvaletinde bilek damarlarını kesmeye teşebbüs etti.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 179
  • Nehir 5 yıl önce Şikayet Et
    Osmanli olsaydi bunlar olmazdi simdi yoklugunu daha iyi anliyoruz Kanuni bosuna at uzerinde fetihten fetihe kosmadi ileri dusunduler taa bu zamanlari mekanlari cennet olsun
    Cevapla
  • Uğurx1 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizi korumazsak bizim çocuklarımızın hali budur.hiç durmadan çalışmamız gerekmektedir.ben gerçekden çok üzüldüm
    Cevapla
  • GURBETCI 5 yıl önce Şikayet Et
    vatanina sahip ol.Icerde ve disarida bu vatani bolmek ve yok etmek icin gayret gosteren hainlere karsi uyanik ol.Dusmanin okunu iyi takip et.ok kimi hedef aliyorsa bilki senin dostun odur.SONRA ULKE ELDEN GIDERSE (Allah korusun) BIZIM EVLATLARIMIZDA BASKA ULKELERDE BU HALE DUSERLER.Uyan MILLETIM uyan. Gec olmadan UYAN.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşaAllah!
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Medeniyet tarihi demek, Türk tarihi demektir. Avrupa nın her yanı, barbar ve medeniyet görmemiş yaratıklarla doludur. Bu arada medeniyet, cebin para dolu olmasıyla da ifade edilmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı