Hamaney talimatı verdi! Harekete geçin

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, Ulusal Donanma Günü'nde bir araya geldiği komutanlara savunma kapasitesinin artırılması talimatı vererek harekete geçmelerini istedi.

Hamaney talimatı verdi! Harekete geçin
Hamaney talimatı verdi! Harekete geçin
GİRİŞ 28.11.2018 16:08 GÜNCELLEME 28.11.2018 16:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, Tahran'ın hiçbir ülkeye savaş açma niyetini taşımadığını ancak savunma kapasitelerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

 

 

İran liderinin ofisinden yapılan açıklamaya göre Hamaney, başkent Tahran'daki konutunda İran Deniz Kuvvetleri komutanlarıyla bir araya geldi.

Ulusal Donanma Günü münasebetiyle donanma komutanlarına hitap eden Hamaney, ordunun savunma kapasitesinin artırılması talimatı verdi.

 

 

Hamaney, "İran kimseyle savaşma niyetinde değil ancak savunma kapasitenizi ve hazırlıklarınızı öyle artırın ki düşman bu büyük ulusu tehdit etmeye bile cesaret edemesin" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • ferzin 5 yıl önce Şikayet Et
    Iran çox güclüdür inşallah hamı bunu bilecek
    Cevapla
  • İstanbul-18 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet, iran kurulduğu günden beri amansız gücünü Müslüman öldürmek ve Müslüman Devletlerin içine fitne fesat sokmak için kullanmıştır. İslam düşmanı kafir bir devlet ile savaşmayan tek Müslüman(!) devlet iran olsa gerek.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gördüm göreli hep hareket talimatı veriyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor