ABD'den 'tünel patlatan' İsrail'e tam destek!

İsrail ordusu bu sabah, ülkenin kuzeyinde "Hizbullah'a ait tüneller" bulunduğunu öne sürerek, bu tünellerden gelebilecek saldırıları önlemek amacıyla Lübnan sınırında operasyon başlattığını duyurmuştu. ABD, İsrail'in bu adımını "çok güçlü bir şekilde" desteklediğini açıkladı.

ABD'den 'tünel patlatan' İsrail'e tam destek!
ABD'den 'tünel patlatan' İsrail'e tam destek!
GİRİŞ 04.12.2018 17:29 GÜNCELLEME 04.12.2018 17:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail ordusu bu sabah, ülkenin kuzeyinde "Hizbullah'a ait tüneller" bulunduğunu öne sürerek, bu tünellerden gelebilecek saldırıları önlemek amacıyla Lübnan sınırında operasyon başlattığını duyurmuştu.

 

 

Konu hakkında bir açıklama ABD'den geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, İsrail'in bu adımının "çok güçlü bir şekilde" desteklendiği açıklandı.

BİR AÇIKLAMA DA LÜBNAN'DAN

Lübnan ordusu, güneydeki sınır bölgesinde durumun sakin ve istikrarlı olduğunu, İsrail tarafındaki hareketliliğin takip edildiğini bildirdi. Lübnan ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "düşman İsrail ordusunun bugün sabah saatlerinde sınır bölgesinde tüneller iddiasıyla operasyon başlattığına" işaret edilerek, ülkenin güney bölgesinde durumun sakin ve istikrarlı olduğu belirtildi.

İsrail'in kendi sınırlarında başlattığı operasyonun yakından takip edildiğine vurgu yapılan açıklamada, Lübnan'ın güneyinde gerilime yol açacak bir durum olmaması için ordunun, ülkedeki Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL) ile koordineli olarak sınır hattı boyunca görevine devam ettiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, ordunun beklenmedik her türlü gelişmeye karşı hazırlıklı olduğu ifade edildi.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 4
  • Servet 5 yıl önce Şikayet Et
    dünya şu anda siyonistlerin elinde, abd tamamen siyonist yahudi yönetiminde, bizde nasil fetö haini varsa,abd de avengelisler haini var. abd yi ateşe verdiği gibi dünyayı ateşe atıyorlar. yakında savaş olduğunda dünyanın yörüngesinde oynama olursa kimse şaşırmasın. nükleer savaşta dünyaya uygulanan basınç hic düşündünüz mü ne şiddettedir. çok insan yok olacaktır. Suriye'de kırılma birak insanlik yok olma hükmündedir. bu olay yarın dünyaya açılırsa şaşmamak lazım. ulkemizde bukunan zillet ittifakı bırakın delaleti ihanet içerisindedir
    Cevapla
  • Şahinbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Girişin olurda çıkışın olmaz inşaAllah.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Israil ile Abd hiç bir zaman ayrı olmamıştır. Şaşırmadım, Abd ile Israil BERABER yoksa şimdiye dek Israil terör devleti imha edilmiş idi. Yinede umutluyum az kaldı. Kader bizden yana dönmeye başladı. Beyaz ile siyah yani Hak ile Küfür açık ve net ortaya çıkıyor. Zaten açık görene tabiiki!
    Cevapla
  • Momedo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedir savaşından beri hak ve batıl bellidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi