Avrupa kaynıyor! O ülke de karıştı, gözaltılar var

Polis, başkent Brüksel'de yaklaşık 50 kişiyi gözaltına aldı.

GİRİŞ 08.12.2018 13:37 GÜNCELLEME 10.12.2018 05:33
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Belçika'da "sarı yelekliler", Fransa'ya giden otoyolu  kapatırken, polis başkent Brüksel'de yaklaşık 50 kişiyi gözaltına aldı. 

 

 

Ülkedeki ekonomik koşulları ve akaryakıt zamlarını protesto eden "sarı  yelekliler", Belçika-Fransa arasındaki E-40 otoyoluna set çekerek trafiğe  kapattı.

Avrupa Birliği (AB) kurumlarına ve NATO'ya ev sahipliği yapan başkent  Brüksel'de ise "sarı yeleklilerin" gösterileri başlamadan önce polis 50 kişiyi  gözaltına aldı.

 

 

Brüksel polisi sözcüsü Ilse Van de Keere, Brüksel merkez tren  istasyonu ve AB kurumlarının bulunduğu Schuman bölgesinde 50'ye yakın kişinin  gözaltına alındığını duyurdu.

Brüksel polisi, şehir merkezi, AB Komisyonu ve AB Konseyi'nin  bulunduğu Schuman bölgesinde yoğun güvenlik önlemi alırken, binaların  yakınlarında bulunan sokakların girişlerini dikenli tellerle çevirdi.

YORUMLAR 14
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Makron abd ekseninden kaydı, fişini çekiyorlar zamlar kılıf
    Cevapla
  • birbeyinoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    avrupa liderleri sarı yeleklerin görüşüne saygı gösterip istifa etmeliler, hükümetlerin bir kolusyon ortağıda bu sarı yelekliler olmalıdır!. Bir türk olarak benim tavsiyemde budur...
    Cevapla
  • baba yorgun 5 yıl önce Şikayet Et
    endişe ile izliyoruz.
    Cevapla
  • oguzhan 5 yıl önce Şikayet Et
    avrupayi karistirmak abd ye bayagi maaliyetli olmustur. peki sikinti mi? tabiki de hayir. nasilsa suudi ve bae denen iki şaşkoloz dan misli ile alir parasini.
    Cevapla
  • Canım Türkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Gericiler, alabora olanlar ve diğerleri!... Bu konu ile ilgili beyanlarınızı duyamadık. Üzüntüden ağzınızı bıçak açmıyor her halde. Oysa bölücü ve haince konuşmalarınıza alışmıştık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı