Aynı raportör aynı rezillik! Çileden çıkardı

2017’de hazırladığı raporda 15 Temmuz darbe girişimini görmezden gelen Alman vekil, yine skandal bir rapora imza attı. Alman milletvekili Ursula Schmidt, NATO PA’ya sunduğu kasıtlı ve ön yargılı rapora Türk grubu itiraz etti.

Aynı raportör aynı rezillik! Çileden çıkardı
Aynı raportör aynı rezillik! Çileden çıkardı
GİRİŞ 12.12.2018 09:36 GÜNCELLEME 12.12.2018 10:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kanada’da 16-19 Kasım tarihlerinde NATO Parlamenterler Asamblesi’nin 64. Genel Kurulu toplantısının yanı sıra, komite toplantıları da gerçekleştirildi. Bu toplantılarda Güvenliğin Sivil Boyutu Komisyonu’nda Alman raportörün Türkiye karşıtı ifadeleri tepki çekti. Geçen yıl da yine hazırladığı raporla 15 Temmuz darbesini görmezden gelip Türkiye’yi hedef alan Alman milletvekili Ursula Schmidt, bu yıl da hazırladığı raporla Türkiye karşıtı tutumunu tekrarladı.

Komite toplantısına katılan NATO PA Türk Grubu üyeleri, AK Partili Cengiz Aydoğdu ve Zehra Taşkesenlioğlu sözlü olarak rapora itiraz edip, raportör ile tartıştılar. AK Parti’li Taşkesenlioğlu, 15 Temmuz darbesindeki şehitleri görmezden gelinmesinin kabul edilemeyeceğini belirterek raportörün kasıtlı tutumuna dikkat çekti. Türk delegasyonu, siyasi ön yargılarla yazılmış rapor ile NATO’nun bu konulara alet edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, yazılı itirazda, olağanüstü hal döneminde dahi Türkiye’nin uluslararası yükümlülüklerine bağlı kaldığına işaret edildi. 

 

 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 8
  • Hjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden gizlice nukluer silah yapamiyoruz yaptiktan sonra duysunlar nukler silahin oldumu cenelerini kapatirlar
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin de raportörleri olmalı. Avrupanın cinsel sapkınlığı ve ekonomi sahtekarlığı gün yüzüne çıkarılmalı. Avrupa raporlar ile bize saldırıyor. Bize zamam kaybettiriyor. Rapor bahane edilip ajanlık yapıyor. Bizim onların başına çorap örme vakti geldi geçiyor.
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman bu ülke hakkında iyi rapor hazırlamış ki bunlar. hep aynı senaryo aynı oyun. ulan o yazdığınız raporları alın, nereye yapıştırırsanız yapıştırın. bu milleti raporla yenmeye çalışıyorsunuz. ancak bunu şu an yemezler. sıkıştınız, sömürülecek yerler, karıştırılacak ülkeler lazım size. oyuna gelme, uyanık ol yurdumun insanı, bu Ab, Abd ve siyonist emperyalizmin açtığı yangına benzin dökme.
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanya türkiye düsmani
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin iyi bir yurt dışı lobi ve temsilciliği personelleri yetişmesi gerek. yerli ve milli olmalı, dil bilmeli. hem de b 2-3 dil en az. bu da iyi diplomat yetiştirmekle olur. 2000 li yıllara kadar istisnalar hariç, hep batı aşığı diplomatlar bu ülkeyi temsil etti. Bunun ne kadar önemli olduğu, gezi olayları, 17-25 Aralık, 15 Temmuz kalkışması gibi olaylar başımıza geldiğinde anladık. Eğitim, savunma, ekonomi, bilimde ve sanatta yerlileşmek ne kadar önemli olduğu bundan sonra anladı bu millet. hep birilerine özenmek bu milletin 2-3 asırlık hastalığı. bu illetten kurtulmalıyız. kendimize gelip daha çok üretmeliyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?