First Lady ateş püskürdü: Kocamı kullanıyorlar

Trump'ın eşi Melania Trump, eşinin soyadını kullanarak fayda sağlamaya çalışan kişilere ateş püskürdü ve eşine destek verdi. First Lady olmanın en zor kısmının adını, 'Trump' soyadından fayda sağlamak isteyen komedyenler, gazeteciler, şarkıcılar ve yazarlarla uğraşmak zorunda kalmak olduğunu söyledi.

First Lady ateş püskürdü: Kocamı kullanıyorlar
First Lady ateş püskürdü: Kocamı kullanıyorlar
GİRİŞ 13.12.2018 13:25 GÜNCELLEME 13.12.2018 13:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Trump'ın eşi Melania Trump, ABD merkezli haber kanalı Fox News'e röportaj verdi. Eşinin bir dönem daha ABD Başkanı seçilmesi durumundaki fikirleri sorulan Melania, "Eşimin inanılmaz bir iş yaptığını düşünüyorum. ABD, tarihinin en iyi dönemini yaşıyor. Ülkenin iyi şeyler yapmasına devam etmesini istiyorum" yanıtını verdi.

 

 

First Lady olmanın en büyük zorluğunun, adını ve ailesinin soyadını kullanarak fayda sağlamaya çalışan kişilerle uğraşmak olduğunu söyledi.

Melania, 'Trump' soyadından fayda sağlamak isteyen kişileri "komedyenlerden gazetecilere, şarkıcılardan yazarlara" olarak nitelendirdi.

 

 

Programın sunucusu First Lady'e, bu durumun kendisini üzüp üzmediğini sorması üzerine ise, Melania Trump, "Üzmüyor. Problem, hikaye yazmaları ve bunların doğru olmaması" şeklinde yanıt verdi.

Gündemi takip ettiğini söyleyen Melania, "Neler olup bittiğini takip ediyorum, eşime tavsiyelerde bulunuyor ve fikrimi belirtiyorum. Beni bazen dinliyor bazen de dinlemiyor. Bazen eşimin üslubunu onaylamıyorum ve bunu ona söylüyorum" dedi.

YORUMLAR 7
  • hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    seni de kullanıyorlar, pek haber izlemiyorsun galiba...
    Cevapla
  • Çarşambalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kocam derken ! ...
    Cevapla
  • Devran... 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahudinin maşaları Kocasını üzüyorlarmış desteklediğiniz israil nice anne baba yı üzüpde katl ettiniz zaten sizin üzerinizde milyonlarca müslümanın kanı var siz daha çokkkkkkkkk üzüleceksiniz...
    Cevapla
  • Lafazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu da bir bakış açısı tabii.. Yiyorsa tersi açıklama yapsın
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    ne dedinde bu manyağa vardın akılsız tabi uğraşırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!