Sarı Yelekliler İsrail'de polisle birbirine girdi!

Fransa, Belçika ve Hollanda’nın ardından İsrail’e de sıçrayan "sarı yelekliler" protestolarında 10 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 15.12.2018 11:40 GÜNCELLEME 15.12.2018 12:34
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Fransa’nın başkenti Paris’te akaryakıt fiyatlarına yapılan zammı protesto etmek amacıyla 17 Kasım’da başlayan "sarı yelekliler" eylemleri  Belçika ve Hollanda'ya da sıçramıştı. Fransa ve Belçika’da eylemler sırasında binlerce kişi gözaltına alınırken, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, geçen hafta konuyla ilgili yaptığı açıklamada bazı vatandaşları kırdığının farkında olduğunu söylemiş ve "sarı yelekliler" protestoları sonrasında bazı acil önlemler alındığını ancak servet vergisinin yeniden düzenlenmeyeceğini açıklamıştı.
Macron’un açıklamalarına rağmen protestolar yayılmaya devam ederken, İsrail’in Tel Aviv kentinde eylemciler elektrik, su ve gıdaya yapılan zamları protesto etti. Eylemler sırasında 10 kişi gözaltına alındı ve sosyal medyada yer alan görüntülerde eylemcilerin sloganları ve polis müdahalesi yer aldı.

 
KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 38
  • Fetih 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    oyun eden oyun bulur can yakan canından olur Allah herşeye kadirdir
    Cevapla
  • tufan çetin 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa Halkı artık baskı ve kapitalizmin oyuncağı olmaktan çıkıyor. Özgürlük naraları atan ülkeler, Özgürlük halka değil, devlete özgürlük olarak görüyorlar...
    Cevapla
  • Selçuklu 5 yıl önce Şikayet Et
    Aman ha bu dinsizler yanmasın, acısını müslümanlardan çıkarırlar. Suçu din kardeşlerimize atarlar, yeni bahaneleri olur
    Cevapla
  • EAGLEEYE 66 5 yıl önce Şikayet Et
    yikilsin telaviv yerle bir olsun allahim ya kaffar sıfatıyla kahr eyle ins..filistinde o kadar dokulen musluman kani hurmetine muhammed mustafa s.a.v hurmetine esmaul Hüsna hurmetine sehitler hurmetine melekler hurmetine mazlumlarin hurmetine evliyalar ve erenler ezanlar hurmetine kahr eyle yarabbi amin
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İsrail yok olursa insanlık kurtulabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular