Yunanistan sokaklarında PKK skandalı!

PKK yandaşları, terörist başı Öcalan’ın serbest bırakılması için şehir merkezindeki Panepistimio Meydanı’nda cumartesi gününden bu yana açlık grevine başladı. Yunan yetkililer, hiçbir müdahalede bulunmuyor.

Yunanistan sokaklarında PKK skandalı!
Yunanistan sokaklarında PKK skandalı!
GİRİŞ 18.12.2018 10:19 GÜNCELLEME 18.12.2018 12:31
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin terörle mücadelesi kararlılıkla sürerken, Yunanistan’ın başkenti Atina’ya iltica eden terör örgütü PKK yandaşları da boş durmuyor. Terörist başı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması için cumartesi gününden bu yana şehir merkezindeki Panepistimio Meydanı’nda açlık grevinde bulunan terör sempatizanları, Yunan hükümetini ve uluslararası kurumları Öcalan için mücadele etmeye çağırdı.

 

 

TÜRKİYE’NİN OPERASYONLARINA TEPKİ

On binlerce kişinin katili Öcalan’ın İmralı’da hukuksuz bir şekilde hapis tutulduğu öne sürülürken, 2016 yılından bu yana kendisinden haber alınamadığı iddia edildi. Beklendiği üzere, PKK temizliği operasyonları da şiddetle kınandı. Uluslararası kurum ve kuruluşların, Türkiye’nin PKK’nın Suriye kolu YPG ile mücadelesine engel olması gerekliliği, Ayn el Arab’da (Kobani) cinayet işlendiği gibi klasik PKK savları yinelendi.

 

 

BROŞÜR BİLE DAĞITIYORLAR

Yunanistan, PKK’yı Avrupa Birliği aracılığıyla terör örgütü olarak ilan ettiği halde, PKK yandaşlarının kalabalık meydanlarda, sıklığı haftada birkaç kez olan mitinglerine müsaade ediliyor. Parlamento binasının karşısında yer alan Syntagma Meydanı’nda da terör örgütü sempatizanları sıklıkla Öcalan mitingleri düzenliyor, yoldan geçenlere “Terörist Türk devleti, Kürtler’i katlediyor” türü cümleler içeren broşürler dağıtılıyor. PKKlılar, mitinglerinde söz konusu meydanın yakınında bulunan Türkiye Büyükelçiliği’ne de sıklıkla yürüyor, Büyükelçilik binası önünde taciz hamleleri gerçekleştiriyor. Yunan polisi ise, büyükelçiliğe girme girişimi dışında herhangi bir müdahalede bulunmuyor.

KAYNAK: DİRİLİŞ POSTASI
YORUMLAR 37
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Insaallah hepsi aclik grevini sonuna kadar devam ettirir acliktan geberirlerde bizde rahatlariz
    Cevapla
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    gün gelir hepsi başınıza bela olur, olsun da
    Cevapla
  • gakko 5 yıl önce Şikayet Et
    terör destekçisi kürtler ve PKK lilar gidip Yunanda yaşasin işte ne işleri var Türkiye de
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunan türkün düşmanı ne beklersin ama Birgün tokadı yer
    Cevapla
  • AÇI 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan da bunlara üzülüp şimdi açlık grevine başlamasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!