Yunan kanalında Türkiye övgüsü!

Yunanistan Pire merkezli Skai TV kanalı yaptığı bir canlı yayında "uluslararası arananlar listesinde olan kişilerin nasıl ileri teknoloji ile öldürüldüklerini" konu alan bir yayın yaptı.

GİRİŞ 19.12.2018 09:51 GÜNCELLEME 19.12.2018 09:51
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütü PKK mensubu sözde üst düzey 4 teröristin yüksek teknolojili silahlarla öldürmesi, Yunan medyasında gündem oldu.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fırat'ın doğusundaki terör örgütü PKK/PYD-YPG kamplarının temizleneceğini açıkladığı hatırlatılan haberde, her an gerçekleşebilecek harekat kapıdayken, Türk ordusunun güç gösterisi yaptığı belirtildi.

Yunan Skai TV kanalında gerçekleştirilen programda TSK'nın sınırları ötesinde 20 günlük bir zaman dilimi içerisinde F-16 jetleri ve yerli üretim SİHA'larıyla operasyon gerçekleştirdiği ifade edildi.

 

 

Türkiye'nin sınır ötesinde gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla terörde arananlar listesine attığı çizikleri sıralayan Yunan kanalı, bu teröristlerin tümünün ileri teknoloji silahlarla etkisiz hale getirildiğinin altını çizdi.

İşte o yayın:

YORUMLAR 96
  • Türkiyem 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim ülkemizin gücünü arttırsın
    Cevapla
  • Memed 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarihin hiçbir döneminde, Türk Ordusunun düşman dahi olsa savunmasıza ve mazluma silah çektiği görülmemiştir. Bize saldırmaya kalkmadıkları sürece bizden korkmalarına gerek yok. Dedem, Sultan Fatih bile bunların bırakın halkını, kılıç çekmeyen askerine bile dokunmamışken ve bizim himayemizde yüzyıllarca dillerini ,dinlerini dahi unutmadan huzur içinde yaşamışken, mazlumlarına dokunmak bizim haddimizede değildir zaten.
    Cevapla
  • hira 5 yıl önce Şikayet Et
    le korkmayın gelin müslüman olun hem çbür hemde bu dünyada kurtuluşa erin o zaman o silahlar size cevrilmez
    Cevapla
  • Yörük GURD 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu çaklları muhatap bile almaya gerek yok ! her halukârda vahşibatının çakllaığını yaparlar.
    Cevapla
  • Mine 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde altmış beş yetmez yüzde yüz milli olmalı Türkiye nin neyi eksik Yolcu uçağı Motorsiklet Uzay havacılık Cep telefo Bilgisayarlar Askeri alan Tip Teknoloji Daha bir çok şey Dünya en kaliteli ve en ucuzu olalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi
Yiğidolar pes etmedi! Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı