Bu nasıl bir üslup... Erdoğan'a çirkin sözler

ABD'nin Suriye'den çekilmesi sonrası Twitter'dan açıklamalar yapan senatör Lindsey Graham, Trump'a kararını gözden geçirmesi önerisinde bulunurken, terör örgütü PKK/YPG'nin vurulması halinde sorumlunun Türkiye ve Erdoğan olacağını belirtti.

Bu nasıl bir üslup... Erdoğan'a çirkin sözler
Bu nasıl bir üslup... Erdoğan'a çirkin sözler
GİRİŞ 22.12.2018 18:05 GÜNCELLEME 22.12.2018 18:06
Bu Habere 216 Yorum Yapılmış

ABD'nin Suriye'den çekilme kararı alması hem dünyada hem de Amerika'da şok etkisi yapmış durumda. ABD Başkanı Donald Trump'ın aldığı karara ülkesinden ise tepkiler yükseliyor. Bunun en son örneği cumhuriyetçi senatör Lindsey Graham...

 

 

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalar yapan Graham, Trump'a kararını tekrar gözden geçirmesini tavsiye ederken, Türkiye'nin olası operasyonu hakkında da küstah değerlendirmelerde bulundu. Terör örgütü PKK/YPG'ye arka çıkan sözlerinde Graham, eğer operasyon olur ve YPG vurulursa, Cemal Kaşıkçı'nın ölüm emrini verdiği iddia edilen Suudi Arabistan Prensi Muhammed Bin Selman ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aynı kategoriye koyacağını belirtti.

 

 

İşte Graham'ın Twitter'dan paylaştığı o 3 mesaj;

- Amerika'nın en büyük kabusu, DAEŞ'e karşı cesurca savaşan Kürtler gibi müttefiklerin terkedilip harap edilmesi.

- Sayın başkan, gelecekte hiçbir müttefiğimiz olmayacak. Bizim ulusumuz bundan daha iyi. Lütfen Suriye'den çekilme stratejisini yeniden değerlendirin.

- Cesurca DAEŞ'e karşı savaşan ABD'nin Kürt müttefiklerinin yokedilmesine yönelik her türlü eylemden Türkiye'yi sorumlu tutacağız. Eğer bu olursa, bana göre, Erdoğan'ı Suudların Bin Selman'ı ile aynı kategoriye koyacağız.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 216
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    bu çakal mahluk, osmanlı tahıllarıyla hayatta var olduğunu unutmuşa benzer
    Cevapla
  • Armadillo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir yetkilinin bu senatöre terör örgütlerine ülkesinin yaptığı her türlü yardımlar sebebiyle dünyada ve Türkiye de binlerce insanın hayatını kaybettiğini bundan dolayı abd nin bir katil devlet olduğunu anlatması gerekiyor.
    Cevapla
  • Ali29 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD biz çekiliyoruz sizde girmeyin diye çekildiyse yanılıyorlar, Türkiye her iki halde de Fıratın doğusuna girmek durumundadır. Şimdi daha iyi oldu ABD ayak bağı olmaktan çıkmış oldu. Şimdi rahat rahat YPG PKK lıları gebertebiliriz. Artık bizi orada durduracak bir güç yok.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Plan yavaş yavaş şekilleniyor. Ypgli teröristleri meşrulaştırdıkları için biz çekildik, siz de çekilin aman vurmayın diyorlar.
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    israilin hesapları bozulunca cinnet geçiren siyonist düşünceli mason uşağı bir keferenin hezeyanları yoksa pkk aşkından değil çıldırrrrrrrrrrr gözlere bak ters dönmüş ecelini görmüş kitapsız gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi