Ortalığı karıştıracak sözler! ABD'yi durdururuz

İran Devrim Muhafızları Komutan Yardımcısı Hüseyin Selami, İran'ın bölgedeki ABD faaliyetlerini engelleme kapasitesine sahip olduğunu belirterek, "İran ulusunun onları tekrar yeneceği konusunda emin olmalılar" diye konuştu.

Ortalığı karıştıracak sözler! ABD'yi durdururuz
Ortalığı karıştıracak sözler! ABD'yi durdururuz
GİRİŞ 30.12.2018 16:03 GÜNCELLEME 30.12.2018 16:03
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fars haber ajansının aktardığına göre, Tuğgeneral Hüseyin Selami, 2009 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde usulsüzlük iddialarının sebep olduğu sokak gösterilerine son veren büyük hükümet yanlısı mitinglerin yıldönümünde, Doğu Tahran'da toplanan halka hitap etti.

İran’ın ABD'yi karadan, denizden ve havadan engelleyebilecek gücünün bulunduğunu söyleyen Selami, "Bugün ABD siyasi ve askeri olarak geriliyor" diye konuştu. ABD'nin güçlerini Suriye'den "hiçbir başarı elde etmeden" geri çektiğini savunan Selami, Washington'un Suriye'deki "başarısızlıklarına" rağmen hala İran ulusuna karşı düşmanlığa odaklandığını belirtti.

"İran ulusunun onları tekrar yeneceği konusunda emin olmalılar" diyen General Selami, ABD'nin İran'a yaptırımlarının etkisiz olduğunu belirtti.

Netanyahu'yu denize dökmekle tehdit etmişti

Geçtiğimiz aylarda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile de söz düellosuna giren Hüseyin Selami, İsrail'in kendileri için bir tehdit oluşturmadığını belirterek, "Siyonist rejimin başbakanına Akdeniz'de yüzme denemeleri yapmasını öneriyorum çünkü denizden kaçamayacak" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 25
  • samet 5 yıl önce Şikayet Et
    iran ancak suriye de masum çocukları ve kadınları öldürür
    Cevapla
  • Tutkye 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan siz ne geri zekalisniz abd suudiiligni yapmakdan baska bir sey diye bilmiyor sunuz soracak olusaniz niye bu laflari ediyor sun ben soyleyim bir hatilayacak olursan turkyede gezi parki olaylarinda ve ya en basiti 15 temuz da darbeni kim ve kimler ve arkalarinda olan ulkeler kimdi en tepesinde abd israel bati variydi peki erdogan darbeni ve gezi olaylarina katilanlara ne dedi ve nasil engelediler hem terorist ediler ve en sert sekilde bastirdilar halen gecen 10 seneler uzerina gezi olaylarindan hapisteler peki surye niye ic savas yasadi ben soyleyim aynen bizdeki kimin istediler de ondan turkye de tutmad isleri ama sutmryede oldu nasil erdogan ve davud oglu kahbeliginden
    Cevapla
  • anadolu aslanı 5 yıl önce Şikayet Et
    iranın tarihinde hiç bir hristiyan veya yahudi bir milletle savaştığı görülmemiş.iranın işi gücü hep müslüman devletlerle olmuştur.
    Cevapla
  • dadaş35 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz hangi ülkeyle savaşıpta yendiniz bi tane söyleyin kuru sıkı İsrail gelip tepenize bombayı bırakıp geri dönüyor.
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    gec lan atip tutma bisey yaptiginiz yok
    Cevapla
  • hit 5 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE americayı suriyeden çıkarmadan önce ötemiyordunuz demi şimdi papağan gibi ötersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!