New York’un beş katı büyüklüğünde anten!

Çin, denizaltılarla iletişim kurmak, deprem ve mineral tespiti yapmak amacıyla New York şehrinin neredeyse beş katı büyüklüğünde bir arsa üzerine dev bir deneysel radyo anteni kurdu.

New York’un beş katı büyüklüğünde anten!
New York’un beş katı büyüklüğünde anten!
GİRİŞ 01.01.2019 13:14 GÜNCELLEME 01.01.2019 13:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çin denizaltılarla iletişim kurmak için Kablosuz Elektromanyetik Yöntem (WEM) geliştirdi. Bu geliştirilen teknik ile Çin, denizaltılarını yüzeye çıkarmadan 100 metre derinlikte iletişim kurabilecek. Sistem ile toprağa radyo sinyalleri göndererek Dünya'nın sinyalleri yansıtması sağlanıyor.

 

 

İnşasının 13 yıl sürdüğü iddia edilen tesisin konumunun gizliliğinin korunabilmesi için konuyla ilgili çalışan bilim adamlarına bile bilgi verilmediği iddia ediliyor. Tesisin Çin'in orta kesiminde yer aldığı tahminler arasında yer alıyor.

 

 

Araştırmacılar, antenin 0.1 ila 300 hertz frekansında düşük frekanslı radyo dalgaları (ELF sinyalleri) yayacağını belirtti. Ancak Dünya Sağlık Örgütü’nün bağlı olduğu Uluslararası Kanser Araştırma Ajansı, bu dalgaları kanser ile ilişkilendiriyor.

Bilim insanlarına göre, telsiz sinyalleri sadece atmosferden değil, aynı zamanda 3 bin 500 kilometreye kadar olan bir aralıkta Dünya'nın kabuğundan da geçiyor.

Yapılan deneyler ve araştırmalara göre, uzun süreli ELF sinyallerine maruz kalan kişilerde çocukluk dönemi lösemi riski artıyor.

YORUMLAR 5
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    herhalde uzaylilari uzerine cekmek istiyorlar
    Cevapla
  • Zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    New york un 5 katı arsada olacak Gizli bir yerde olacak!
    Cevapla
  • Recai C. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu anten çok fazla kanserojen dalga yayacağından kuvvetle muhtemel Sincan Uygur bölgesinde yapmışlardır. Böylece Uygur Türklerine bu şekilde de zarar vermeyi düşünmüşler. Hoş, onların kendi insanları da umurlarında değil. Nasıl olsa çekirge sürüsü gibiler. Bir milyon kişi bir anda kanserden ölse de umurlarında olmaz.
    Cevapla
  • Mesutto 5 yıl önce Şikayet Et
    Yecuc mecuc un soyu bu cinliler ama adamlar 95 yilda ekonomide teknolojide uretim de dumya liderligine oynuyorlar ikinci dunya savasinda birakin fabrikayi teknolojiyi yiyecek ekmek bulamiyorlardi ama demekki birlik ve calisma bizimkilrr gibi baska devletlerin yanasmasi olmadilar
    Cevapla
  • Ercişli Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın çivisini bu ufak sarı benizli insanlar çikardı Atmosfere kirli zehirli sanayii atık gazlarını salan çin dunyanın neredeyse tamamını kirletti.kendi ülkesi diğal felaketlerle boğuşüyor.şimdi yetmezmiş gibi birde bu çıktı başımıza.Allah bunların şerrinden korusun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'