Almanya'da patlayan büyük krizde yeni gelişme!

Alman polisi, Almanya'da içlerinde Cumhurbaşkanı Steinmeier ve Başbakan Angela Merkel'in de bulunduğu yüzlerce politikacının kişisel bilgilerini hacklediği gerekçesiyle 20 yaşındaki bir kişinin tutuklandığını duyurdu.

Almanya'da patlayan büyük krizde yeni gelişme!
Almanya'da patlayan büyük krizde yeni gelişme!
GİRİŞ 08.01.2019 11:39 GÜNCELLEME 08.01.2019 12:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Almanya'da, içlerinde Cumhurbaşkanı Steinmeier ve Başbakan Angela Merkel'in de bulunduğu yüzlerce politikacının kişisel bilgileri ve konuşmaları hacklenerek internete sızdırıldığı duyurulmuştu.

 

 

İnternet üzerinden yayımlanan bilgiler arasında siyasetçilerin kredi kartı bilgileri, telefonları, özel mesajlaşmaları ve fotoğrafları bulunuyordu.

Skandalın patlamasının ardından bugün yeni bir gelişme yaşandı. Alman polisi olayla alakalı 20 yaşındaki bir kişinin tutuklandığını duyurdu.

 

 

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 2
  • Ali Veysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Hack'layacak başka bir şey bulamamışda bunlarımı bulmuş. Zaten yeni birşey değil, Almanya'da kişisel bilgiler telefon be veya bazı büyük pazarlamacı şirketler tarafından el altından alınıp satılıyor. Hepsi hikaye. Sanki Alman halkının bilgileri gizli tutuluyor. Yuh artık yalanın batsın Almanya.
    Cevapla
  • asalet 5 yıl önce Şikayet Et
    almanyaya da sarı .ciyanlar. girmeye baslamıs .merkel hissetti .cekildi ama almanya sekillenirken kime baglanacagi .belli degil baronlar akbabalar .ust akıl. hepsi pusuda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!