Almanya'dan Türkiye'ye küstah operasyon çağrısı!

Alman hükümeti skandal bir çağrı yaparak, Türkiye'yi Suriye'ye bir askeri müdahaleden uzak durmaya davet etti. Hükümet sözcüsü askeri müdahalenin Suriye'nin hiçbir bölgesinde çözüm getirmeyeceği mesajı verdi.

Almanya'dan Türkiye'ye küstah operasyon çağrısı!
Almanya'dan Türkiye'ye küstah operasyon çağrısı!
GİRİŞ 10.01.2019 12:48 GÜNCELLEME 10.01.2019 12:48
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Alman hükümeti, Türkiye'yi Suriye'ye olası bir askeri operasyondan uzak durmaya çağırdı. Hükümet sözcüsü Steffen Seibert, Suriye'de "askeri bir çözüm" olamayacağını ve bunun "tüm Suriye toprakları için geçerli olduğunu" vurguladı.

 

 

Alman Dışişleri Bakanlığından da konuyla ilgili skandal bir açıklama yapıldı. Bakanlık sözcüsü, askeri bir müdahalenin ülkedeki insani durumu daha da zorlaştıracağını belirterek Türk hükümetinin "son derece sorumlu bir şekilde davranmasının çok büyük aciliyet taşıdığını" söyledi. Tüm tarafları sorumluluk bilinci içinde hareket etmeye çağıran sözcü, şu an itibarıyla en önemli şeyin bu olduğunu vurguladı.

AMERİKALILARIN ZİYARETİNDEN MEMNUN KALMIŞLAR

 

 

Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın Salı günü Ankara'ya yaptığı ziyaret ve gerçekleştirdiği görüşmeleri memnuniyetle karşıladıklarını da belirterek, bu görüşmelerin Suriye'deki sürecin "barışçı ve şiddetten uzak" şekillendirilmesi ve tüm taraflar için güvenli çözümler bulunmasına hizmet etmesini umduklarını kaydetti.

KAYNAK: DEUTSCHE WELLE
YORUMLAR 74
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    İşlerimizi bozmayın demişler
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Başımızın gözümüzün üstüne siz isteyin yeter
    Cevapla
  • bursalı vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    görürsem söylerim...
    Cevapla
  • servet 5 yıl önce Şikayet Et
    abd rusya iran arabistan mısır israil bae Fransa Almanya Belçika müdahale edince normal oluyorda biz mi müdahale edince sıkıntı oluyor. hadi git işinize yaa...
    Cevapla
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    yerli otoyu üretin artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”