Suudi askerlerinin olduğu üsse hava saldırısı!

Yemen'in Lahic kentinde insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıda El-Aned Askeri Üssü'ndeki geçit töreni hedef alındı, saldırıda aralarında üst düzey askeri yetkililerin de olduğu ölü ve yaralılar bulunuyor.

GİRİŞ 10.01.2019 11:33 GÜNCELLEME 11.01.2019 09:18
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Yemen'in güneyinde yer alan Lahic kentinde eğitim yılının başlaması münasebetiyle düzenlenen tören sırasında insansız hava aracıyla bombalı saldırı düzenlendi.

 

 

El-Aned Askeri Üssü'ne düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre, aralarında üst düzey askeri yetkililerin de olduğu, çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı...

Güneydeki Lahic kentindeki saldırıda çok sayıda asker hayatını kaybetti. Amerikan haber ajansı Associated Press (AP), askeri üste vurulan askerlerin Suudi Arabistan destekli koalisyona ait olduğunu duyurdu.

 

 

Al Arabiya televizyonu 6 kişinin öldüğünü en az 20 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ayrıca yaralılar arasında Genelkurmay Başkanı Abdullah Salim Ali Al Nakhai, Genelkurmay Başkan Vekili Zindani, İstihbarat Daire Başkanı Mohammad Saleh Tamah’ın da bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 48
  • cenk 5 yıl önce Şikayet Et
    büyük şeytan amerika yine başardı birileri öldü
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İran da Suudiler de aynı; al birini vur ötekine zalimler. Olan halkın çoğunluğuna oluyor. Suudiler Yalancı peygamberlik iddiasındaki Yemame çıkan Müseylemetül kezzab akrabası olan kavimden (Yemame bugün ki başkent Riyad'ın çok yakını); Husiler ise Yemende çıkan yalancı peygamber Esvedü’l-Ansî'nin çıktığı Kuzey Yemen civarının halkı. Bunların dışında kalan %70 i aşan Sünnisiyle Zeydisiyle koca bir halk. Allah mazlumların yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanın uşaklarını siyonist teknoloji kurtaramamış
    Cevapla
  • Aslı gibi.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Can yakan canı yakacaktır..Rabbim adaleti büyük..beter olsunlar..
    Cevapla
  • Amedli 5 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah ölmüşlermi? Oysa daha nice müslüman katledeceklerdi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor