Bakan'ın sözleri dünyada olay oldu!

Fransız Bakan Marlene Schiapp'in, Avrupa'da son yılların en büyük halk hareketi olarak görülen Sarı Yelekliler'e ilişkin, "Arkalarında dış güçler olabilir" yorumu sosyal medyada gündem oldu.

Bakan'ın sözleri dünyada olay oldu!
Bakan'ın sözleri dünyada olay oldu!
GİRİŞ 11.01.2019 14:19 GÜNCELLEME 11.01.2019 14:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fransız Bakan Marlene Schiappa, Sarı Yelekliler eyleminin arkasında dış güçlerin olabileceğini öne sürdü.

 

 

"SARI YELEKLİLER'İN ARAKASINDA DIŞ GÜÇLER OLABİLİR"

Fransa Kadın-Erkek Eşitliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Marlene Schiappa, polisleri darp eden eylemci eski boks şampiyonu Christophe Dettinger için bağış toplanmasını eleştirerek Sarı Yelekliler eyleminin arkasında dış güçlerin olabileceğini öne sürdü.

 

 

FRANSA, OLAY BAKANI KONUŞUYOR

Fransız Bakan ayrıca, "Başlatılan yardım kampanyasının arkasında olanlar ortaya çıkarılmalı" demiş ve bu sözleri tartışmalara sebep olmuştu.

Sarı Yelekler'in tepkisi üzerine France-Inter radyosuna konuşan Schiappa, "Para verenlerin tek tek isimlerini istemedim, sadece şiddet eylemlerinin, vandalların kimler tarafından finanse edildiğini sordum? İtalyan yetkililerin tutumuna bakınca, acaba dış güçler mi destek sağlıyor sorusu bana anlamlı geldi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    onu bunu bilmem fakat atasözlerimizi bilselerdi olayın gidişatının kendilerine sirayet edeceğini anlardılar... başkasına kuyu kazıyan kendi düşer!
    Cevapla
  • karasulu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben bunu 1 aydır söylüyorum fransızların aklıbaşına yeni gelmeye başladı. Acaba beni fransaya bakan yaparlarmı onlardan daha iyi baktığım kesin. :) :)
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir ne demek sen git avrupa ordusu kuralim de sonra sari yelekliler ciksin ortaya bunun arkasinda yahudi lobileri veya abd kesinlikle vardir
    Cevapla
  • izmir 5 yıl önce Şikayet Et
    bizde gezi olayı oluyor sizde yeşil yelekli halk ayaklanması yemen-libya-mısır tunusta arap naharı oluyor bence hepsi amerikan oyunu -amerika fitne çıkartmasıda diyebiliriz.
    Cevapla
  • TC POL 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet doğru o dış güç biziz!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı