Terör örgütü YPG/PKK'dan evlilik haracı!

Suriye'deki YPG/PKK, işgal alanında yaşayan bir kadınla evlenerek yurt dışına taşınacak herkesten bin dolar haraç alacak.

Terör örgütü YPG/PKK'dan evlilik haracı!
Terör örgütü YPG/PKK'dan evlilik haracı!
GİRİŞ 19.01.2019 10:05 GÜNCELLEME 19.01.2019 11:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

YPG/PKK, Suriye dışında yaşayan, ancak örgütün işgalindeki topraklarda yaşayan bir kadınla evlenerek, onu da Suriye dışına çıkarmak isteyen her erkeğin bin dolar ödemesini öngören sözde yasa çıkardı.

 

 

Örgüt, uzun süredir işgal alanının dışına çıkan herkese bir kefil bulmayı dayatıyor. Kişinin belirttiği tarihte dönmemesi halinde, kefili alıkoyuyor ve haraç istiyor. 

GENÇLERİ ZORLA SİLAH ALTINA ALIYORLAR

 

 

YPG/PKK, Suriye'nin yaklaşık üçte birini işgal ediyor. Örgütün işgalindeki alanlarda çoğunlukla Araplar yaşıyor. Gençleri zorla silah altına alan örgüt, muhalif sesleri ve kendisine direnen azınlıkları alıkoyuyor. Yayıldığı Arap topraklarındaki sivilleri, evlerine el koyduktan sonra yer göstermeden yerinden ediyor ya da insanlık dışı koşullarda yaşamaya mahrum bırakıyor.

YORUMLAR 3
  • Muhtar 5 yıl önce Şikayet Et
    Suları hepsini infaz eden biri yokmu
    Cevapla
  • Insann 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar kusura bakmayiniz bir ulke savastaiken deyil bin Dollar butun giris cikislari kapatiyor hic kimse disari cikmiyor olaylara dogru baksanize?
    Cevapla
  • durum ortada 5 yıl önce Şikayet Et
    bm, koalisyon, abd, ingiltere, almanya, rusya, fransa, esed, bae, suud görüyor mu bu haberleri? nasıl savunacaklar zorbalarını? bunlar mı suriyeyi teslim etmek istedikleri sözde özgürlük savaşçıları?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi