Dünyanın konuştuğu Suudi kızlar... Ve gizem çözüldü

ABD'de boğulmuş halde bulunan Suudi Arabistan vatandaşı iki kız kardeşin şüpheli ölümlerinin sebebinin, intihar olduğu açıklandı.

Dünyanın konuştuğu Suudi kızlar... Ve gizem çözüldü
Dünyanın konuştuğu Suudi kızlar... Ve gizem çözüldü
GİRİŞ 23.01.2019 13:45 GÜNCELLEME 23.01.2019 13:45
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

ABD'nin New York kentindeki Hudson Nehri kıyısında cesetleri bulunan Suudi Arabistanlı iki kız kardeşin ölüm nedenine dair açıklama geldi.

 

 

Adli tıp incemeleri sonunda elde edilen bilgileri kamuoyu ile paylaşan yetkililer, Tala (16) ve Rotana (22) Farea iki kız kardeşin intihar ettiğini belirtti.

Kan donduran haber ABD'den geldi! Suudi kızları...

 

 

Olaya ilişkin açıklama yapan Tıbbi Araştırma Ofisi Başkanı Barbara Sampson, ''Araştırmalarımız sonucunda ölümlerin iki kız kardeşin kendilerini Hudson Nehri'ne inmeden, birbirilerine ayak bilekleri ve kolardan bantlaması sonucu gerçekleştiğini belirledik'' dedi.

Şüpheli ölüm

Genç kızların ölümü ile ilgili açıklama yapan aile, Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde yaşayan kardeşlerin, annelerinin yanına yerleşmek için ABD'ye geldiğini belirtmişti. Ölümlerinden sonra, bir polis memuru da kız kardeşlerin iltica başvurusunda bulunduğunu doğrulamıştı. Kaşıkçı cinayetininin gündemde olduğu dönem iltica başvurusu yapan iki kız kardeşin cesetlerinin bulunması gözleri Suudi Arabistan yönetimine çevirmişti.

Kardeşlerin cesetleri, Hudson Nehri'nin New York kıyısına vurmuş, yoldan geçenlerin ihbarı üzerine olay polise bildirilmişti.

YORUMLAR 19
  • Ruhi 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaşıkçı olayı bile buhar oldu be! Kızları kim takar
    Cevapla
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslında rahmetli Kaşıkçı da intihar etmişti diyecekler ama
    Cevapla
  • msafir 5 yıl önce Şikayet Et
    her türlü suudi katliamı abd için mubahtır.Yeterki bedava petrol alımı ile fahiş fiyattan silah satımı gerçekleşsin.İsterlerse tüm halkını kör kılıçla doğrayıp asit kuyularına atsınlar abd nin kılı kıpramaz
    Cevapla
  • rasim 5 yıl önce Şikayet Et
    bizde inandik
    Cevapla
  • www 5 yıl önce Şikayet Et
    Suudi cinayet kabile devleti..her turlu cinayet islenir .adli tip uzmani kiraya verilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı