Amerikalı siyasetçiden önemli çıkış! ABD'nin yaptığı darbedir

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi İlhan Omar, ABD'nin Venezuela Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu geçici devlet başkanı olarak tanımasına atıfta bulunarak "Venezuela’daki ABD destekli darbe, (Venezuela halkının) karşılaştıkları korkunç sorunlara çözüm değil." ifadesini kullandı.

Amerikalı siyasetçiden önemli çıkış! ABD'nin yaptığı darbedir
Amerikalı siyasetçiden önemli çıkış! ABD'nin yaptığı darbedir
GİRİŞ 25.01.2019 07:19 GÜNCELLEME 25.01.2019 07:19
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Temsilciler Meclisi Üyesi Omar, Venezuela'daki gelişmelere ilişkin  Twitter'dan yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Venezuela'da aşırı  sağcı muhalifleri başa getirme çabası içinde olduğunu vurgulayarak bu adımın  Venezuela'daki şiddeti artıracağını ve bölgeyi daha da istikrarsızlaştıracağını  belirtti.

Omar, "Venezuela’daki ABD destekli darbe, (Venezuela halkının)  karşılaştıkları korkunç sorunlara çözüm değil. Barışçıl diyalog için Meksika,  Uruguay ve Vatikan'ın çabalarını desteklemeliyiz." ifadesine yer verdi.

"ABD, Venezuela muhalefetini gaza getirmemeli"

Öte yandan, diğer bir Temsilciler Meclisi Üyesi olan Ro Khanna yaptığı  açıklamada, "ABD,  Venezuela gibi kutuplaşmış ve çatışma içindeki bir ülkenin  muhalefet liderini gaza getirmemeli." ifadesini kullandı.

Khanna, Meksika, Uruguay ve Vatikan'ın müzakere çabalarına destek  verilmesi ve ülkenin enflasyonunu daha da kötüleştiren yaptırımların sona  erdirilmesi gerektiğini vurguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın kafasına ne takmış?
    Cevapla
  • makif 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD artık bir KÜRESEL NEFRET HALİNE GELMİŞ TERÖR ve Terörizim ÜRETRME devleti olmuştur
    Cevapla
  • szk 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah ABD halkı da ABD'de bir darbe yapar
    Cevapla
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    abdnin fitne cikarma, başkalarının icislerine karisma, dunyaya meydan okuma gibi ahlaksızca çalışmaları var israille ayni çizgideler.. Rabbim herseyi gören işitendir firavunun sonu belli , gelmis geçmiş imparatorluklarin sonuda belli abdnin sonuda bunlardan farksiz olacak inşaAllah
    Cevapla
  • neco 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar abd bildiginiz gibi bir ulke degil usttabaka yani yahudilerden olusur hizmetci tabaka kovboylardan olusur alt tabaka moderin kolelerden olusur yani dunyayi somuren yahudiler madura yuzunden venezuelayi somuremiyo sorun burda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar