Londra'da gençlere ırkçı saldırı

İngiltere'nin başkenti Londra'da; köpeğini dolaştıran bir kadın, sokakta yürüyen Brezilyalı 3 gencin üzerlerine yürüyüp, Portekizce konuştukları için küfürler etti. Görüntüler sosyal medyada tartışma konusu oldu.

GİRİŞ 30.01.2019 15:40 GÜNCELLEME 30.01.2019 15:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Görüntülerde, köpeğini dolaştıran bir kadının sokakta yürüyen ve Brezilyalı olduklarını söyleyen üç gence Portekizce konuştukları için küfürler ettiği ve bu kişilerin üzerine yürüdüğü görülüyor.  Sözlü tacize uğrayan Brezilyalılarca kaydedilen görüntülerde İngiliz kadın, "Ben Brezilyayken Brezilyaca konuşurum. Burası Londra. Bu sokaklarda yürürken İngilizce konuşun" ifadelerini kullanıyor.

 

 

Londra'da yaşayıp yaşamadıkları bilinmeyen Brezilyalı gençler ise İngiliz kadına "Biz sadece sokakta yürüyoruz" şeklinde yanıt veriyor. 

Avrupa'da yabancı düşmanlığının yükselişte olduğu ülkelerden biri olarak gösterilen Londra nüfusunun yüzde 36.7'sini İngiltere dışında bir ülkede doğanlar oluşturuyor. 2014 rakamlarına göre bu sayı yaklaşık 3 milyon yabancının şehirde yaşadığı anlamına geliyor.

 

 

YORUMLAR 1
  • Eren 5 yıl önce Şikayet Et
    Aaaaa . Medeniyet dedilermi ileri çağdaş dedilermi avrupa düşünürler. Al sana ifade özgürlüğü al sana avrupa. Kendi ülkesini eleştirenler. Bak bu dünyanın her yerinde aynı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı