Rusya'dan Guaido çıkışı: Bize mektup gönderirse...

Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov, Venezuela'da kendisini ülkenin geçici devlet başkanı ilan eden Juan Guaido'dan mektup almadıklarını belirterek "Eğer bir mektup alırsak değerlendiririz. Ancak Guaido'yu devlet başkanı olarak tanımıyoruz" dedi.

Rusya'dan Guaido çıkışı: Bize mektup gönderirse...
Rusya'dan Guaido çıkışı: Bize mektup gönderirse...
GİRİŞ 01.02.2019 14:54 GÜNCELLEME 01.02.2019 14:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Peskov, başkent Moskova'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Venezuela'da yaşanan son gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Rusya'nın, Venezuela'nın altın satışıyla ilgili herhangi bir bağlantısının bulunmadığını belirten Peskov, "Bu konuya ilişkin bir bilgimiz yok. Ancak Venezuela altın satmak istiyorsa bu onların egemenlik hakkıdır" diye konuştu.

"MEKTUP ALIRSAK DEĞERLENDİRİRİZ"

 

 

Juan Guaido'nun Rusya ve Çin'e birer mektup göndererek destek istediğine yönelik açıklamalarını değerlendiren Peskov, "Böyle bir mektup almadık. Eğer bir mektup alırsak değerlendiririz. Ancak Guaido'yu devlet başkanı olarak tanımıyoruz. Rusya'nın Venezuela'daki ortağı Nicolas Maduro ve onun hükümetidir" ifadelerini kullandı.

Rusya'nın, Venezuela'daki siyasi gelişmelerden bağımsız olarak bu ülkeyle ilişkilerini sürdüreceğine işaret eden Peskov, "Her durumda, bu ülkedeki politik duruma ilişkin gelişmelere bakılmaksızın, ticari ve ekonomik ilişkilerimizin ve karşılıklı iş birliğinin devam etmesini umuyoruz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Merhaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd garip venezuela halkının ALTINLARINI VE PETROLÜNÜ ÇALMAK IÇIN YENI TEZGAH PEŞİNDE ANLADIM DEMOKRASIDEN BAHSEDEN AVRUPA PARLEMENTOSU KENDİ YAPTIĞI DEMOKRASİ PUTUNU YEMIS BULUNMAKTADIR ISINE GELDIMI DEMOKRASI GELMEDIMI ATAMA YAZIKLAR OLSUN BIZIM SECIMLERE GOZLEMCI GONDERDINIZ VENEZUELLAYADA GOZLEMCI GONDERDINIZ DUNE KADAR DEMOKRATIK OLAN ULKE NE OLDUDA ANTI DEMOKRAT OLDU!
    Cevapla
  • marinaye 5 yıl önce Şikayet Et
    AMERIKA HAINDIR BUNU DÜNYA GÖMÜYORMU NEREDE PETROL ORADA AMERIKANIN SIYONISTLERI ÜLKELERI ISTILA EDIYORLAR dünya uyuma artik.
    Cevapla
  • canturk 5 yıl önce Şikayet Et
    ıstebu saglam durus saglam durcaksın parayı gordugunde sekıl degıstırmeyeceksın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu