O ülkenin Müslüman devlet başkanı olmuştu! Hakkında şaşırtan gerçek

Haber7.com yazarı Taha Dağlı, dünya basınında "Osmanlı torunu, Filistinli, imamın oğlu" diye lanse edilen El Salvador'un yeni devlet başkanı Nayib Bukele'nin geçmişi ile alakalı, "Filistinli dediler, siyonist çıktı" adlı çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

O ülkenin Müslüman devlet başkanı olmuştu! Hakkında şaşırtan gerçek
O ülkenin Müslüman devlet başkanı olmuştu! Hakkında şaşırtan gerçek
GİRİŞ 12.02.2019 09:56 GÜNCELLEME 12.02.2019 09:56
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

İşte Taha Dağlı'nın o yazısı;

 

 

El Salvador’un yeni devlet başkanı Nayib Bukele seçim sonrası dünya medyasına "Osmanlı torunu, Filistinli, imamın oğlu" diye servis edildi.

Oysa Bukele bir Hristiyan.

 

 

Üstelik Siyonistlerle çok yakın ilişkilere sahip biri.

El Salvador’da devlet başkanı seçilen Nayib Bukele, Filistin asıllı.

Dedesi Osmanlı kimliğiyle Orta Amerika’ya göç etmiş.

Bukele’nin dedeleri Filistinli Hristiyan.

Babası da bir Hristiyanmış.

Sonradan islamiyeti seçmiş hatta imamlık yapmış. Bukele’nin "imamın oğlu" olması buradan geliyor.

Ailesinde Ortodoks Hristiyan da var, Katolik de.

Kendisi de Hristiyan.

Elbette hangi dine mensup olduğunun hiçbir önemi yok.

Müslüman da olabilir, Hristiyan veya Yahudi de.

Neticede Filistin’de sadece Müslümanlar değil Filistinli Hristiyanlar da var.

Bukele de onlardan biri.

Ama onlardan birkaç önemli farkla ayrılıyor.

El Salvador’da seçim yapılıp, Bukele’nin seçimi kazanmasının ardından uluslararası haber ajansları, Nayib Bukele’yi "Osmanlı torunu, Filistinli imamın oğlu" diye lanse etti.

Evet bunların hepsi doğru. Osmanlı torunu ve aynı zamanda babası bir imam.

Ancak Hristiyan kimliği gibi yine uluslararası haber ajanslarının görmediği bir bilgi de var.

O da Bukele’nin Siyonistlerle çok yakın ilişkilere sahip olması.

Bukele 100 bin Filistinlinin bulunduğu El Salvador’da Filistinlilerin desteğinden çok tepkisini alan bir siyasetçi.

ABD Başkanı Trump 6 Aralık 2017’de Kudüs’ü İsrail’in başkent ilan etmesinin hemen ardından Bukele, ailesinin memleketi olan Kudüs’e ziyaret gerçekleştirdi.

Kudüs’ün o dönemki işgalci belediye başkanı Nir Barkat’la bir araya geldi. Barkat, ona Kudüs’ün İsrail başkenti olduğuna dair bir takım hediyeler verdi, rozet taktı.

Şubat 2018’deki Kudüs gezisinde Holokost anıtını ziyaret etti.

Ardından Yahudiler gibi burak (ağlama) duvarında dua etti.

Nayib Bukele seçim öncesi kendi memleketi de olan Kudüs’ün, Siyonistlerin başkenti olduğunu kabul ederek, Filistin topraklarındaki İsrail sorununda, durduğu yeri çok net gösterdi.

Filistin’de Hristiyan Filistinli olup da Filistin davasına yıllarca hizmet eden binlerce direnişçi var. Filistin Halk Kurtuluş Cephesinin kurucusu George Habaş ya da FKÖ kurucusu Mikael Aşravi ile onun kızı olan FKÖ üyesi Hanan Aşravi gibi.

Bukele ise maalesef onlar gibi bir Filistinli Hristiyan olamamış.

Kökleri Filistin olan El Salvador Devlet Başkanının Hristiyan olsun ya da Müslüman olsun fark etmez, Filistinlilere bir hayrı dokunacak bir siyasetçi olmadığı kesin.

El Salvador’da seçim sonrası manzara Brezilya’yı da anımsatmıyor değil. Birkaç ay önce ABD-İsrail’in siyasi olarak dizayn ettiği Brezilya’nın devlet başkanı seçilen Bolsonaro ile oğullarının da tıpkı Bukele gibi Kudüs gezisinde holokost anıtı ziyaretleriyle, ağlama duvarındaki ayinlerinin fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Zaten El Salvador gibi ABD-İsrail’in evanjelist çizgiye getirdiği aynı şekilde Siyonistler açısından hizaya soktuğu bir coğrafya olan Orta Amerika’da, Filistin’e hayrı dokunacak bir Filistinlinin devlet başkanı seçilmesi, Filistin’e destek çıkan Maduro’nun ülkesi Venezuela’ya yapılanları da hesaba katacak olursak, pek kabul edilir bir durum olmazdı.

ABD-İsrail Amerika kıtasını güneyden kuzeye siyonistleştiriyor.

Holokost anıtını ziyaret edip, ağlama duvarında dua eden, kısacası İsrail’e biat edenler Latin Amerika’da devlet başkanı oluyor.

Buna ek olarak Venezuela’da kendi kendine yemin eden Juan Guaido’nun, İsrail tarafından Maduro’nun yerine "Venezuela devlet başkanı" olarak kabul edildiğini de unutmayalım.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 37
  • NeoTürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu yahudiler bu kadarmi akilli? Bu kadar mi becerikli? Ya her yerde kendilerine hizmet edecek liderleri, is adamlarini, politikacilari, gazetecileri ön plana getiriyorlar yada getirmisler.Bu nasil akil? Nasil beceri? Hakikaten bunlar üstün ırkmı diyesi geliyor insanin.Alt tarafi 15 Milyon ama 7 Milyar Dünyayi kontrol ediyorlar, 1 Milyar Müslüman Dünyasini sus pus ediyorlar.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Evangelizm gibi mezhep uydurarak tabi ki kendi ülkelerinin kurulacağı zaman isa yeryüzüne inecek diyip 200 milyin insanı peşinden kandirabiliyor buna beceri değil cakallik denir
    Cevapla
  • Ata 5 yıl önce Şikayet Et
    15 milyon Yahudi dünyayı parmağında oynatıyor.
    Cevapla
  • emin 5 yıl önce Şikayet Et
    vatikan...
    Cevapla
  • oraloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: kendisinin hristiyan olması ,, ve mevcut müslümanları bu şekilde aldatması hiç iyi değil. vayyy onun haline.. müşahade yakin ehlinden
    Cevapla
  • ozkayalar 5 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı torunu diye suyunca şaşırmıştım.yahudi hayranı hırıstiyan olması beni şaşırtmadı.araştırmanıza ve bilgilendirmenize teşekkürler.
    Cevapla
  • Momedo 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar osmanlı denilincr aklımıza dinsel ola5 önce müslüman gelir ama unutmayalimki hristiyan ve yahudilerse vardı ve bunlarında kimlikleri osmanlıydı şimdiden örnek verelim kimliğinde TC olanların hatta dini ibaresi islam geçenlerin kaçı hriatiyan ve yahudi bınların en iyi gizlenme yolu bu. Artık anlayalıl kimliklerle işimiz resmiyette olmasın türk kürt arap fark etmez asl olan dinimiz islamı hayatında yaşayanlardır. SULTAN MEHMETİN torunu olsa ne yazar müslüman olmadıktan sonra.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı