ABD resmen duyurdu! Esed'e Fırat'ın doğusu mesajı

Bir süredir uluslararası kamuoyunun gündeminde olan ABD'nin Suriye'den çekilmesi konusunda en yetkili isimden yeni bir açıklama geldi. ABD'nin Suriye'deki hamlesinden sorumlu sayılı isimlerden biri olan James Jeffrey, "ABD'nin Suriye'den çekilmesi kesin, ani ve hızlı olmayacak. Müttefiklerimize danışarak adım adım çekileceğiz" dedi.

ABD resmen duyurdu! Esed'e Fırat'ın doğusu mesajı
ABD resmen duyurdu! Esed'e Fırat'ın doğusu mesajı
GİRİŞ 17.02.2019 14:51 GÜNCELLEME 17.02.2019 14:51
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Münih kentindeki Güvenlik Konferansı'nda konuşan ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, "Suriye'den çekilmemiz ani ve hızlı değil, müttefiklerimizle istişare halinde aşama aşama olacak" dedi.

 

 

ESED FIRAT'IN DOĞUSU MESAJI: KONTROLÜN ONA GEÇMESİNİ İSTEMİYORUZ

Jeffrey, ABD'nin Esed rejiminin ülkenin kuzeyinde tekrar kontrolü ele geçirmesini istemediğini söyledi.

 

 

YORUMLAR 48
  • Mesut 5 yıl önce Şikayet Et
    Esed'de istemiyor
    Cevapla
  • Eren 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin aşamalı plan uygulayacaklar. 1 yıldır oyaladılar. Biz sıkıştırınca oyalama taktikleri değişti. Yok efendim çekiliyoruz 3 ayda. Yok efendim hemen çekiliyoruz 1 ayda. Şimdide aşamalı aşamalı diyorlar buda 1 seneyi bulur. Yani alttan alttan yeni bir yapılanma yaparak çekiliyorlar. Yeni bir örgüt anlaşma var. Fransa ingiltere geldiğine göre bu yapılanmayı hızlandıracak destekler verecekler. Abd sıkışıp çekileceği için bu ülkeler devralacak projeyi. Abd uzaktan direktiflerle yönetecek. Neden devletler var? Direk terör örgütüne devir olsaydı Türkiye vuracaktı. Şimdi diplomatik uğraş vereceğiz.
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    cehennemein dibine çekil katil abd
    Cevapla
  • Adam gibi Adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Esed demeliki, ABD ve diğerleri Fıratın Doğusunu işgal ettiler. Türkiyeden yardım Taleb ediyorum Suriyenin tamamını Türkiye Ordusu 100 Yıllıgına kontrol altına alsın, Rusya (Laskiye ve Himeymin'de) beraber Garöntör Devlet olsunlar, Diğerlerini BM Kararıyla 1 Ay içinde Suriyeyi koşulsuz terk edmesini istesin... işte ozaman ABD, AB ve Digerlerinin tutunacağı birşey kalmaz, Ya Rusya ve Türkiyeye karşı Savaşacaklar ve ya gidecekler.. Savaşırlarsa Savaş suçlusu ABD, AB olacak!
    Cevapla
  • dede 5 yıl önce Şikayet Et
    İsteseniz de istemeseniz de kontrolü biz ele alacağız. Türkiye ele alacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri