İdlib'de korkunç saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Suriye'nin İdlib şehrinin merkezindeki El-Kusur Caddesi'nde iki bomba yüklü araç patladı. İlk belirlemelere göre 15 kişinin hayatını kaybettiği, 50 kişinin yaralandığı açıklandı.

GİRİŞ 18.02.2019 16:20 GÜNCELLEME 18.02.2019 17:27
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Suriye'de "gerilimi azaltma bölgesi" ilan edilen İdlib'de gerilim her geçen gün yükseliyor. Rejimin bombardıman altına aldığı İdlib kırsalındaki muhalifler rejim güçlerine karşılık vermeye başlamış, belirli bölgelerde ateşkes tamamen ihlal edilmişti.

 

 

Bugün İdlib şehir merkezinin El-Kusur Caddesi'nde iki bomba yüklü araç patladı. İlk belirlemelere göre 15 kişinin hayatını kaybettiği, 50 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Bölgeye ulaşan Suriye Sivil Savunma ekipleri, ilk patlamada büyük bir zayiatın olmadığını ancak ikinci patlamanın çok fazla sivilin bulunduğu bir bölgede gerçekleştiğini kaydetti.

 

 

Saldırıların gerçekleştiği yerlerin büyük hasar gördüğü gözlendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    esed rejimi iblide saldırıyor.bizde top atışı ile esede saldıralım birdaha cesaret edemez.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah var Gam yok ,Allah’ında bir planı var elbet .
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın bütün terör örğütleri burada boy gösteriyor.suriyenin düzelmesi zor.
    Cevapla
  • cahil 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakinda Russya Essad Iran girecek Indlipe 5 bin Terorist var Russya bilmiyomu sanki.
    Cevapla
  • HİÇ ŞAŞIRMADIK 5 yıl önce Şikayet Et
    Rockefeller/PENTAGON/ABD ile Rothschild/KÜRESELCİLER/Çin-Rusya ve uzantıları; ulusal çıkarlar özgürlük, demokrasi, barış için savaşıyorMUŞ GİBİ görünen, Kudüs başkentli SION devletini kurma amacına hizmet eden, Dolar ve faizle beslenen, adaletsiz, merhametsiz, insanlık düşmanı SIONist ekiplerdir. Kötü polis PENTAGON bir ülkeye saldırıyor, o ülke ya direnemeyip teslim oluyor yada iyi polis rolündeki küreselcilere sığınarak kurtulduğunu sanıyor! Ülkeler 1. ve 2. Dünya Savaşı ve soğuk savaş döneminde Kapitalizm ve Komünizm ile dize getirilmişti. Şimdi de PENTAGON ve KÜRESELCİLERDEN biri saldırgan, diğeri kurtarıcı gibi gösteriliyor ama SONUÇTA biri yada her ikisi tarafından işgal ediliyor.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru tespit bravo.
    Cevapla
  • murat tahtaci 5 yıl önce Şikayet Et
    Alemlerin sahibi olan ALLAH'ım müslüman topluluğuna şuur, birlik, dirlik, beraberlik kardeşlik ruhu nasip et ALLAH'ım Bizi bize bırakma ALLAH'ım Kafirler bizi birbirimize kırdırıyor fitne ve fesatlık yapan islam düşmanlarna karşı bizleri uyanık ALLAH'ım islam düşmanlarına kafirler topluluğuna fırsat verme ALLAH'ım Biz müslümanlara şuurlu bir iman nasip et ALLAH'ım AMİN AMİN AMİN ...........
    Cevapla
  • kırkdort44 5 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!