ABD'yi hedef aldı! Putin'den korkutan açıklama

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin yakınlarında yer alan Gostiniy Dvor binasında, yıllık Federal Meclis ile ulusa sesleniş konuşmasını gerçekleştirdi.

ABD'yi hedef aldı! Putin'den korkutan açıklama
ABD'yi hedef aldı! Putin'den korkutan açıklama
GİRİŞ 20.02.2019 14:31 GÜNCELLEME 20.02.2019 15:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin yakınlarında yer alan Gostiniy Dvor binasında, yıllık Federal Meclis ile ulusa sesleniş konuşmasını gerçekleştirdi.

 

 

"YENİ SİLAHLAR GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ"

"ABD, Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'nı (INF) bariz bir biçimde ihlal etti" diyen Putin, füze konuşlandırma konusunda ilk adımı Rusya'nın atmayacağını belirtti. Sözlerine devam eden Rus lider, "ABD'nin Avrupa'ya füze sistemleri konuşlandırması halinde biz de buna karşı aynı şekilde önlemler alacağız. Yeni silahlar geliştirmeye devam ediyoruz. Rusya yalnızca füzelerin konuşlandırıldığı bölgeleri değil, konuşlandırma kararı alınan yerleri de hedef alacak" mesajını verdi.

Putin şunları söyledi: "ABD'nin INF anlaşmasından çekilmesi, bu dönemin en önemli gelişmelerinden biri. ABD'nin aksine, Rusya hep bu anlaşmayı ihlal eden silahlar geliştirmediğini vurguladı. ABD anlaşmadan geri çekilmesi hakkında dürüst davranmadı. 'Anlaşmadan çekileceğiz çünkü çekilmek istiyoruz' deseler daha dürüst davranmış olacaklardı. Amerikalılar INF anlaşmasının şartlarını çeşitli şekillerde ihlal ediyordu. Doğu Avrupa'ya Tomahawk füzeleri fırlatabilen araçlar konuşlandırmaları ve silah denemelerinde hedef olarak orta menzilli füzeler kullanmaları bunun örneklerinden bazıları."

YORUMLAR 5
  • www 5 yıl önce Şikayet Et
    ABDve avrupadaki yavrulari dusunsun yardim yataklik edenide vuracak.
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar abd ırak-suriye-tunus-yemen-libya-mısır-afganistan-filistin-somali vs parçaladı paylaştı 2 milyona yakın insan öldü.Siz daha ne istiyorsunuz doymadınızmı durduk yere etrafa saldırmak-savaş çığırtkanlığı yapmak ne diye demokrasi dinlemiyor-hukuk dinlemiyor-insanlık dinlemiyorsunuz ingiltere ile abd nin sömürmediği yer neredeyse kalmadı gibi bu kadar çakallık yeter fakat şunu unutmayın gün gelecek bir tane avcı gelip vesile olup sizi alnından vuracak
    Cevapla
  • tayfaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu amerikanın belasını versin yaa..bunlar yüzünden dünya sürekli diken üstünde
    Cevapla
  • miço 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye natodan çıktığı gün rusya avrupa ya dalar
    Cevapla
  • hashuskav 5 yıl önce Şikayet Et
    rusya türkiye ile 5 yıldır bunun pazarlığını yapıyor. avrupa birliği uyanamadı daha fransa -almanya kafa kafaya verdi avrupa ordusu kuracaklarmış e bu orduda kim savaşacak?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!