İsrailli bakandan 'alçak' hareket!

İsrailli fanatik Yahudilerin Mescid-i Aksa'ya yaptıkları baskınlar devam ediyor. Bu defa İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel ve yanında getirdiği bir grup fanatik Yahudi, İsrail polisi korumasında Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

GİRİŞ 26.02.2019 11:30 GÜNCELLEME 26.02.2019 11:32
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kudüs İslami Vakıflar İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, Ariel'in, bu sabah bir grup fanatik Yahudi eşliğinde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediği belirtildi.

 

 

Açıklamada, Ariel ve beraberindekilerin, Aksa'nın avlusunda bir süre dolaştıktan sonra bölgeden ayrıldığı ifade edildi. İsrail'deki koalisyon hükümetinde Yahudi Evi Partisi'nden bakan olan Ariel, sık sık Mescid-i Aksa'ya baskın düzenliyor. 

İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel Mescid-i Aksa'da!

"GEÇEN SENE AYNI PROVOKASYONU DEFALARCA TEKRARLADILAR"

Geçen yıl birçok kez Aksa'ya baskın düzenleyen Ariel, en son 5 Şubat'ta Harem-i Şerif'e girmişti. Fanatik Yahudiler, İsrail polisi eşliğinde zaman zaman sabah ve öğleden sonra Mescid-i Aksa'nın avlusuna giriyor. Bu durum sık sık bölgede gerginliğin tırmanmasına ve Filistinliler ile İsrail polisi arasında arbede yaşanmasına neden oluyor.

 

 

"KAZI ÇALIŞMALARI YAPIP ZARAR VERİYORLAR"

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa, Müslümanların ilk kıblesi olma özelliğini taşıyor. Yahudiler, içinde Kıble Mescidi ile Kubbetu's Sahra Camisi'nin yanı sıra müze, medreseler ve büyük avlunun yer aldığı Mescid-i Aksa Külliyesi altında, sözde "Süleyman Mabedi kalıntılarının bulunduğu" iddiasıyla kazı çalışmaları yapıyor, Mescid-i Aksa'da kendilerinin de ibadet etme hakları olduğunu savunuyor. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 26
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun Bu HAKSIZ duruma karşı çıkan Kişi veya Liderlere. "Yanlışa yanlış doğruya da doğru" diyebilmek "Her kişi işi değil; ER KİŞİ İşi"dir bana göre.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun Bu HAKSIZ duruma karşı çıkan Kişi veya Liderlere. "Yanlışa yanlış doğruya da doğru" diyebilmek "Her kişi işi değil; ER KİŞİ İşi"dir bana göre.
    Cevapla
  • ALLAH BÜYÜKTÜR 5 yıl önce Şikayet Et
    BUNLARI O İKİ KULAKLARINDAN SARKAN SAÇLARDAN TAVANA ASMALI, DİPTEN DE ODUN ATEŞİ.. AMA CEHENNEM ATEŞiNDEN KAÇAMAYACAKLAR
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm bunlara rağmen hala bu ülkede Ariel satılabiliyo, su gibi Coca Cola tüketilebiliyo!. Ondan sonra da İsraile lanet okuyoruz. Asıl bizlere yazıklar olsun, onlar kafirliklerinin gereğini bi hakkın yapıyor yaşıyorlar. Ya biz müslümanlığımızın gereğini!.....?
    Cevapla
  • SKRYALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Arıel kullananlara duyurulur
    Cevapla
  • * * DUYURU * * 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet, KESİNLİKLE (ariel) deterjan almamalı. aptal mıyız biz !!! uyanık olalım az !!!
    Cevapla
  • ismail şenacak 5 yıl önce Şikayet Et
    bu lanetli mahlukların üretikleri malları aldıkça güçlenlenecekler bütün insanlık ve müslümaları yer yüzünde teröe fasatçılık yapıp ülkeleri birbirne düşerek dunya ya büyük bir fitne ye sebep olacaklar geçmış yüz yıllarda TARİHİNE baktıgınızda bu lanetli mahlukların fitnelerini göreceksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!