Rusya'dan çarpıcı S-500 açıklaması! Resmen tarih verdiler

Rusya'nın bütünleşik hava savunması ve füze savunma kalkanının bel kemiğini oluşturacak uzun vadeli bir sistem olan S-500'ü kullanacak ilk subay grubunun 2019'da eğitim kursunu tamamlayacağı bildirildi.

Rusya'dan çarpıcı S-500 açıklaması! Resmen tarih verdiler
Rusya'dan çarpıcı S-500 açıklaması! Resmen tarih verdiler
GİRİŞ 01.03.2019 16:59 GÜNCELLEME 01.03.2019 17:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Zhukov Hava-Uzay Akademisi komutanı Korgeneral Vladimir Lyaporov, "Gelişmiş S-500 karadan havaya füze/anti-balistik füze sistemleri ve S-350 orta menzilli karadan havaya füze sistemleri, yakında Rus silahlı kuvvetlerinin hizmetine girecek" diye konuştu.

 

 

2019'da ilk subay grubunun S-500 sistemlerini kullanmak için akademinin kursunu tamamlayacağına dikkat çeken Lyaporov, "Sistemler henüz hizmete girmedi, ancak yakın gelecekte bunu gerçekleştirmelerini bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

S-500 RUS BİRLİKLERİNE 2020'DE TESLİM EDİLECEK

 

 

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, daha önce yaptığı bir açıklamada, S-500 sistemlerinin Rus birliklerine teslim edilmesinin 2020'de başlayacağını söylemişti.

DENEMESİNİN BAŞARIYLA TEST EDİLDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

ABD merkezli CNBC televizyonu, 2018 yılı ortalarında, Rusya'nın yeni nesil füze savunma sistemi olan S-500'ü, gizli olarak gerçekleştirdiği denemede başarıyla test ettiğini iddia etmişti.

CNBC'nin edindiği bilgilere göre dünyanın en uzun menzilli füze savunma sistemi olan S-500'ün yaklaşık 480 kilometre uzaklıktaki hedefi vurduğu, daha önceki testlerde ise 400 kilometre mesafedeki hedefleri vurduğunu bildirmişti.

YORUMLAR 9
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ne olur bizde s500 alalım lütfen ne olur
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar çok fazla etkili olabilecek silahlar değil.Biraz çalışın bunları havada yakalayıp imha edecek / hedef saptıracak daha küçük ve maliyeti düşük silahlarla/ füzelerle rahatlıkla alaşağı edebilirsiniz.Lazer teknolojisini geliştirelim.Haydi gençler daha çok çalışmaya......
    Cevapla
  • Dede doğru söyler 5 yıl önce Şikayet Et
    s500 alalım bir kaç tane
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz in yapmasi gerekn sey bence su abd haric yada abd ye düsman ülkelerdeki ne kadar hava savunma füze sistemi varsa hepsinden bir iki adet alarak hem cesit liligi artirmali hem de bunlar dan esinlenerek biraz degisikliklerle YERLI ÜRETIM de odaklanmali neler degistirlebilir neler genisletilebilir üzerinde calisarak milli olusmlari cogaltlamliyz zaman kisa zaman kötü aciliyet hat safada gerkiyorsa her ilde bagis kampanyalari yapilsin bu millet bu konuda kesinlikle devletin yaninda yerini safini alicaktir CHPHDP IPSP haric tabii
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hacı bize de verin iki dal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!