Yunanistan'dan Türkiye ve Erdoğan açıklaması!

Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis, "Türkiye ile güven arttırıcı önlemlere yönelik çözüm sağlamak amacıyla, iki tarafın temsilcilerinin bir araya gelmesi kararlaştırıldı" dedi.

Yunanistan'dan Türkiye ve Erdoğan açıklaması!
Yunanistan'dan Türkiye ve Erdoğan açıklaması!
GİRİŞ 02.03.2019 16:25 GÜNCELLEME 02.03.2019 16:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Delfi Ekonomik Forumu'ndaki "Savunma ve Ekonomi" panelinde konuştu.

 

 

Kuzey Makedonya'nın NATO üyesi olmasını değerlendiren Apostolakis, "Kuzey Makedonya'nın NATO üyeliği bizim milli çıkarlarımıza uygun" dedi.

Apostolakis, Türkiye ile özellikle Akdeniz'de bazı sorunlarla karşılaştıklarını dile getirerek, "Gerilimi engellemeye yönelik çabalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda, Başbakan Çipras'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşmasında bu konular konuşuldu. Türkiye ile güven arttırıcı önlemlere yönelik çözüm sağlamak amacıyla, iki tarafın temsilcilerinin bir araya gelmesi kararlaştırıldı" diye konuştu.

 

 

Ülkesinin NATO ve Avrupa Birliği (AB) gibi birliklerin de üyesi olduğunu anımsatan Apostolakis, Yunan ordusunun modernizasyonu için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • parasuz adam 5 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu hayirdir..bunlar bizim hayrimiza bir şey düşünmezlar ...
    Cevapla
  • Cihan 5 yıl önce Şikayet Et
    250Milyar metreküp doğalgaz turkiyenin 5 yıllık tüketimine eşit.. taşıma maliyeti yüksek.. Birde tabi bunu bulup çıkartan ülkenin %30 işletim hakkı var.. anlayacağınız ekonomik değeri olabilmesi için gazi en yakıp Hup a bağlamak gerekiyor.. menfaat ülkemizde geçiyor
    Cevapla
  • BILAL BAS 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistanin onumuzdeki 5-10 yillik menfaati avrupadan sonraki 100 yillik hatta ebedi menfaati Turkiyeden gecer
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    "CHP ağzı ile" Akdeniz de bir KOVA bile bulamadılar. Orda bulacağınız herbir KOVA' nın ederi. TÜRKİYE üzerinden taşınamadıkça Yine CHP zihniyei ile ÇÖP' den başka bir anlamı yok. Empati yapın Dünya'nın en fazla PETROL' ü Venezuelda da 1 Tanker Bezin 1₺ neden bu kadar ucuz yada neden almıyoruz JEOPOLİTİK Konum ve LOJİSTİK TÜRKİYE her türlü konu da Bir köprü Ülkesidir denilmesi de işte bu sebep
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan dogru karar almis 1 dünya savasindan ders almamiz lazim türkiye yunanistan dostlugu iki ülkeyide refaha kavusturur güclendirir iyi gününde komsunla iyi gecin ki kötü gününde komsun yaninda olsun adil sekilde dogal gazi bir an evvel cikaralim alici avrupada hazir onlara satar gelisiriz türkiyeye düsmanligi birakin artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış