İsrail Filistinlilere saldırdı! 2 şehit 1 yaralı

İsrail askerleri işgal altındaki Batı Şeria'da 2 Filistinliyi şehit etti, birini yaraladı.

İsrail Filistinlilere saldırdı! 2 şehit 1 yaralı
İsrail Filistinlilere saldırdı! 2 şehit 1 yaralı
GİRİŞ 04.03.2019 09:47 GÜNCELLEME 04.03.2019 09:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsrail ordusunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İsrail askerlerinin Ramallah kentindeki Kefr Nima köyünün girişinde 2 Filistinliyi şehit ettiği, 1 kişiyi de yaraladığı ifade edildi.

 

 

Açıklamada söz konusu Filistinlilerin İsrail askerlerine kasıtlı olarak araçla çarptığı iddia edildi. İsrail askerlerinin durumuna ilişkin bilgi verilmedi.

AA muhabirinin görgü tanıklarından aldığı bilgiye göre, olay öncesinde Filistinliler ve İsrail askerleri arasında gerilim yaşandı. Askerler Filistinlilere karşı gerçek ve plastik mermi ile göz yaşartıcı gaz kullandı.

 

 

Filistin makamlarından konuya ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Enisbjk1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Bekle bizi FETÖ, bekle bizi ABD,bekle bizi zalimler,bekle bizi vatan hainleri ,bekle HEPİMİZİ İSRAİL! ORAYI YA BİLEKLE , O OLMAZSA, DUALARLA,O DA OLMAZSA KANLARIMIZLA FETHEDECEĞİZ. YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM!!! vatan için kimsenin canının ehemmiyeti yok!!!
    Cevapla
  • Enver can 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın zalimler için “CEHENNEM”
    Cevapla
  • Baybars 5 yıl önce Şikayet Et
    İsrailin korkusu iyice kaçtı.Belli zamanlarda yaptigi katliamlarini simdilerde hergün yapmaya basladi.Tabi eskiden İrak ve Suriye vardı.İşgale ugramamış müslüman ülkeler vardı.Yapamıyirdu kolay kolay.Sadece belli zamanlarda katliam yapiyordu.Allahü teala israil belasını tez zamanda müslüman kardeslerimizin üstünden kaldırsın.Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek