ABD'den sürpriz Türkiye hareketi!

ABD Genelkurmay Başkanlığı'na ait resmi Twitter hesabının kapak fotoğrafında değişiklik yapıldı. Yenilenen fotoğrafta Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler de yer alıyor.

ABD'den sürpriz Türkiye hareketi!
ABD'den sürpriz Türkiye hareketi!
GİRİŞ 05.03.2019 12:01 GÜNCELLEME 05.03.2019 12:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD Genelkurmay Başkanlığı, resmi Twitter hesabında kapak fotoğrafı olarak ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford, Savunma Bakan Yardımcısı Patrick Shanahan ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler'in toplu fotoğrafını kullandı.

 

 

22 ŞUBAT ZİYARETİNDEN

Fotoğraf olarak kullanılan görsel, 22 Şubat tarihinde gerçekleştirilen ziyarette çekilmişti. Bu ziyarette mevkidaşlar, Suriye, terörle mücadele, Patriot'lar ve iki ülke arasındaki işbirliğini konu alan bir dizi görüşme gerçekleştirmişti.Bir benzer olay da 15 Ocak tarihinde gerçekleşmişti. Aynı hesap bu sefer de kapak fotoğrafına, Türkiye Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ile Joseph Dunford'un ikili görüşmesinde çekilen fotoğrafı yüklemişti.

YORUMLAR 6
  • Gerçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Rusyayı kıskandırma amacı başka birşey değil. Fakat Türkiye kendi menfaatine dayalı dik durmaya her konuda her ülkeye karşı devam ediyor. Bağımsız bir ülkeyiz çok şükür.
    Cevapla
  • Emrah 5 yıl önce Şikayet Et
    Gözlerim yaşardı
    Cevapla
  • mazlum 5 yıl önce Şikayet Et
    BİZ KÜÇÜK DEVLET DEĞİLİZ Kİ abd RESİM YAYINLADI DİYE SEVİNELİM...Haber değeri yok abd DALKAVUK luk yapıyor...
    Cevapla
  • İsyan 5 yıl önce Şikayet Et
    Selam vermediklerinde bir verdiklerinde ise kırk kez düşünmeli!!!
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd ile 7 yıldır her alanda savaş halindeyiz. Gelmiş geçmiş en büyük şeytani sinsi devlet Amerika birleşik devletleri artı gizli dünya yahudi devleti artı büyük britanya birleşik krallık devletleridir. Allah cc kahretsin inşaAllah. Bunlar bizim asla dostumuz değil ve olamaz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var