Dün kapılarına kilit vurulan Mescid-i Aksa'dan yeni haber!

İsrail polisi tarafından dün tüm kapıları kapatılan Mescid-i Aksa yeniden açıldı. İsrail polisi tarafından açılmasının ardından Filistinliler sabah namazını Harem-i Şerif'te eda etti.

Dün kapılarına kilit vurulan Mescid-i Aksa'dan yeni haber!
Dün kapılarına kilit vurulan Mescid-i Aksa'dan yeni haber!
GİRİŞ 13.03.2019 12:08 GÜNCELLEME 13.03.2019 12:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail polisi tarafından dün öğle namazı sonrası tüm kapıları kapatılan işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa yeniden açıldı.

 

 

Mescid-i Aksa'nın kapılarının sabah erken saatlerde İsrail polisi tarafından açılmasının ardından Filistinliler sabah namazını Harem-i Şerif'te eda etti.

Harem-i Şerif'in kapılarının yeniden açılmasıyla ilgili Kudüs İslami Vakıflar İdaresi'nden ve İsrail polisinden henüz bir açıklama yapılmadı.

 

 

İsrail polisi, Mescid-i Aksa'nın içerisinde yer alan polis karakoluna "molotofkokteyli" atıldığı iddiasıyla dün öğle namazının ardından Harem-i Şerif'in içerisinde yer alan Kubbetu's Sahra'ya baskın düzenlemiş, içeride bulunan Filistinlilere, Mescid-i Aksa'nın imamlarına ve görevlerine saldırmıştı.

Olayın ardından polis Mescid-i Aksa'nın tüm kapılarını kapatmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    siyonistler kubbetül sahra ve mecdil aksanın içine bir şeyler koymuş olabilirler çok dikkatli olmak lazım ALLAH cc yahudilerin belasını versin onlar her pisliği yaparlar
    Cevapla
  • amiiin 5 yıl önce Şikayet Et
    cok sukur Rabbim kalplerine korku saliyor hamdolsun Rabbime
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Öyle güclü bir ordumuz olmaliki ne amerika ne rusya nede cin sesini cikaramz olsun öyle bir güclü ordumuz olmaliki israil denilen Allahinda lanet etmis oldugu bu devleti haritadan silmemiz lazim mescidi aksa bizim icin kutsaldir oraya bu lanetlenmislerin adim atmasi bile zoruma gidiyor günün birinde belasini bulacaklar öyle bir bela gelecekki üzerlerine az kaldi insallah
    Cevapla
  • adem38 5 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy israilli mahluklar en kısa zamanda Allah cc kahhar ismi azamı hürmetine kahrı perişan etsin inşaallah. Bu mahluklar oraya girdiyse boşuna girmemiştir. Her yere gizli kamera ve dinleyici yerleştirmiştir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!